در حال بارگذاری ...
...

جی‌جی دلالیو روز گذشته از دانشجویان تئاتر تست بازیگری گرفت

به گزارش سایت ایران تئاتر، این جلسه از ساعت ۱۵ و با حضور جمع زیادی از دانشجویان دانشگاه‌های هنر، تهران، سوره و هنر و معماری تشکیل شد. دلالیو در این جلسه از تک تک افراد حاضر که عمدتاً مرد بودند با شیوه‌های مختلف تست گرفت.

اولین جلسه گزینش بازیگر برای حضور در نمایش "کوری" جی‌جی دلالیو عصر روز گذشته در تالار کوچک مجموعه تئاترشهر برگزار شد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، این جلسه از ساعت 15 و با حضور جمع زیادی از دانشجویان دانشگاه‌های هنر، تهران، سوره و هنر و معماری تشکیل شد. دلالیو در این جلسه از تک تک افراد حاضر که عمدتاً مرد بودند با شیوه‌های مختلف تست گرفت.
وی در این مرحله با استفاده از تجربیات گذشته دانشجویان در زمینه اجرای تئاتر، خلق فضاهای متفاوتی را از آن خواست. دیالوگ‌گویی مستقیم، اجرا با چشمان بسته، خلق فضای نمایش به صورت تک نفره و با شرح صحنه، تعریف داستان آخرین اجرایی که در آن حضور داشته و یا دارند و... در این مرحله از سوی بازیگران اجرا شد. بدین ترتیب به دلیل تعداد زیاد علاقه‌مندان و پایان وقت، گزینش بازیگران زن به امروز 20 آذر موکول شد.
گفتنی است جی‌جی دلالیو قرار است نمایش"کوری" اثر ژوزه ساراماگو را با بازیگران ایرانی برای جشنواره فجر امسال آماده کند.
وی سال گذشته نیز یک کارگاه آموزشی 4 روزه با عنوان"ادیپو در کلونو می‌میرد" در جشنواره فجر برگزار کرد.
این استاد دانشگاه ایتالیا مدرس رشته تئاتر و جزء بنیانگذاران یکی از اولین تعاونی‌های تئاتر در ایتالیا با عنوان کمپانی جمعی است.