تئاتر شهر میزبان مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر کانونها
به گزارش سایت ایران تئاتر از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، این جشنواره که از روز شنبه در تالار شهید آوینی و فرهنگسرای بهمن گشایش یافت، پس از یک هفته فعالیت شنبه ۲۵ آذر ماه طی مراسمی به کار خود پایان خواهد داد.
مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره تئاتر کانونهای نمایش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در تئاتر شهر برگزار میشود.
به گزارش سایت ایران تئاتر از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، این جشنواره که از روز شنبه در تالار شهید آوینی و فرهنگسرای بهمن گشایش یافت، پس از یک هفته فعالیت شنبه 25 آذر ماه طی مراسمی به کار خود پایان خواهد داد.
در این مراسم که با حضور گروهی از هنرمندان و مسؤولان هنرهای نمایشی وزارت ارشاد و شهرداری تهران برگزار خواهد شد، برگزیدگان جشنواره معرفی و هنرمندان برتر جوایز خود را دریافت خواهند کرد.
در طول برگزاری جشنواره تالار نوی تئاترشهر میزبان 6 نمایش این جشنواره بود و نمایشهای بخش خیابانی جشنواره نیز هر روز در فضای باز تئاتر شهر به اجرا درآمد.
لازم به یاد آوری است، نمایش"دنیای دیوانه دیوانه دیوانه" نوشته و کار بهزاد فراهانی نیز هر روز(به جز شنبهها) ساعت 30/18 روی صحنه است.