در حال بارگذاری ...
...

5 نمایش جدید به صحنه آمدند

مجموعه تئاترشهر هفته جاری با روی صحنه رفتن ۵ نمایش جدید فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

مجموعه تئاترشهر هفته جاری با روی صحنه رفتن 5 نمایش جدید فعالیت خود را ادامه می‌دهد.
به گزارش سایت ایران تئاتر از روابط عمومی تئاترشهر، نمایش"دنیای دیوانه دیوانه دیوانه" نوشته و کارگردانی بهزاد فراهانی، ساعت 30/18 در تالار اصلی روی صحنه می‌رود.
در تالار چهارسو نیز نمایش"نوای اسرارآمیز" نوشته اریک امانوئل اشمیت و به کارگردانی سهراب سلیمی، ساعت 19 میزبان علاقه‌مندان به تئاتر خواهد بود.
در تالار قشقایی نیز از روز یکشنبه 26 آذر ماه دو نمایش روی صحنه می‌رود. "شوایک" عنوان نمایشی است نوشته و کارگردانی کوروش نریمانی که ساعت 18 به اجرا درمی‌آید، در همین تالار و در ساعت 45/19 نمایش"مرگ دستفروش" نوشته آرتور میلر به کارگردانی نادر برهانی‌مرند به صحنه می‌آید.
در تالار سایه نیز از سه‌شنبه 28 آذر ماه دو نمایش جدید روی صحنه می‌روند. "تهران ـ پرندک" عنوان نمایشنامه‌ای است نوشته مهرداد رایانی‌مخصوص که قرار است از تاریخ یاد شده، ساعت 18 به کارگردانی سپیده نظری‌پور روی صحنه می‌رود.
در همین تالار و در ساعت 30/19 نمایش"آن که گفت نه، آن که گفت آری" نوشته و کارگردانی مهرداد رایانی‌مخصوص پذیرای علاقه‌مندان به تئاتر است.
نمایش"سکوت میراث تبار من است" نوشته مهشید ابراهیمان و به کارگردانی علیرضا اولیایی نیز ساعت 20 در تالار کوچک روی صحنه می‌رود.
در تالار نو هم نمایش"وکیل تسخیری" نوشته جان مورتیمر به کارگردانی گلرخ میلانی ساعت 20 پذیرای دوستداران تئاتر است.
"گاهی بخند دراکولا" عنوان نمایش دیگری است به کارگردانی بابک دقیقی که هر روز ساعت 15/20 در کارگاه نمایش روی صحنه می‌رود.
در سالن انتظار تالار چهارسو نیز نمایش"مرگ مبارک" به کارگردانی حامد ذبیحی، ساعت 15/17 برای علاقه‌مندان به تئاتر اجرای رایگان دارد.