در حال بارگذاری ...
...

به دنبال سرمایه‌گذار برای اجرای دو نمایش هستم

سال‌ها روی ”رستم و سهراب” شاهنامه و وجه موسیقایی آن کار شده ولی همه این فعالیت‌ها بیشتر ساختاری اروپایی داشته است. این در حالی است که من سعی کردم در نمایش «رستم و سهراب» که قرار است اجرا کنم ، از موسیقی روستایی به این معنا که اصالت کامل داشته باشد بهره ببرم.

رسول نجفیان مشغول پیدا کردن حمایت‌کننده برای اجرای دو پروژه تئاتری است.
وی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سایت ایران تئاتر با اعلام این مطلب افزود:« به امید خدا قرار است نمایش عظیم «رستم و سهراب » از شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی را برای اجرا آماده کنم ولی دنبال سرمایه‌گذار هستم تا بتوانم این کار را روی صحنم بیاورم. »
وی با اشاره به این که این نمایش برگرفته از داستان اصلی شاهنامه است گفت:« موسیقی این اثر اروپایی نیست بلکه موسیقی اصیل روستایی است و به سبک تعزیه، نقالی و ... اجرا می‌شود. »
نجفیان خاطرنشان کرد:« سال‌ها روی ”رستم و سهراب” شاهنامه و وجه موسیقایی آن کار شده ولی همه این فعالیت‌ها بیشتر ساختاری اروپایی داشته است. این در حالی است که من سعی کردم در نمایش «رستم و سهراب» که قرار است اجرا کنم ، از موسیقی روستایی به این معنا که اصالت کامل داشته باشد بهره ببرم. چرا که رگ و ریشه همه ما از روستاست و چون به اصالت و فرهنگمان توجه نکرده‌ایم، تصور می‌کنیم جوانان هم نسبت به این فرهنگ بی‌اعتنا هستند. »
نجفیان خاطرنشان کرد:« اصالت در وجود همه جوانان وجود دارد ، فقط باید آن را بیدار کرد. »
نجفیان که هنوز بازیگری برای این نمایش انتخاب نکرده، گفت:«متن این اثر حاضر است و من امیدوارم بتوانم با تامین بودجه از حوزه هنری و مرکز هنرهای نمایشی و یا سازمان فرهنگی هنری شهرداری کار را روی صحنه ببرم.»
این بازیگر پیش‌کسوت تئاتر همچنین از اجرای نمایشی درباره واقعه عاشورا خبر داد و تصریح کرد: قرار بود امسال این نمایش را برای ایام محرم آماده کنیم ولی نشد. این نمایش کار عظیمی است که حدود ١٠٠ همخوان و ١٠٠ بازیگر دارد و امیدوارم بتوانم با همکاری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری وارد مذاکره شوم تا این نمایش سال آینده به اجرای عمومی برسد.
وی اشاره کرد:« من هر وقت هر طرح عظیمی ارائه کرده‌ام به صورت نامناسبی عده دیگری اجرا کرده‌اند و این ظلمی بوده که همواره در حق کارهایم روا شده ولی سعی می‌کنم این طرح را با همان عظمت اجرا کنم. »
نجفیان با بیان این که برای این نمایش ۵٠٠ میلیون تومان برآورد بودجه شده است، خاطر نشان کرد:«برای اجرای این نمایش حتی تالار وحدت هم کوچک است و باید خیمه‌گاهی با عمق 100 متر به پا کنیم.»
وی با اعلام این که ادبیات شفاهی و مکتوب فارسی قابلیت و ارزش فراوانی برای تبدیل شدن به نمایش را دارد ، ابراز امیدواری کرد همه این فعالیت‌ها در سال 84 به ثمر بنشیند.