در حال بارگذاری ...
...

کارکنان انجمن نمایش خواستار احقاق حقوق خود شدند

کارکنان انجمن نمایش برای رسیدگی به وضعیت حقوق خود به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نامه نوشتند

ایسنا: جمعی از کارکنان انجمن نمایش مرکز هنرهای نمایشی با نگارش نامه‌هایی خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خواستار احقاق حقوق خود شدند.
در این نامه‌ها خواسته شده تا مسئولان مربوط به عدم پرداخت حق مسکن، مبلغ تخصیص داده شده هفته دولت، پاداش شش ماهه اول و دوم سال عدم پرداخت بن کتاب و پاداش ماه مبارک رمضان اقدام کنند.
کارکنان انجمن نمایش همچنین از عدم دریافت دستمزد خود در خصوص جشنواره تئاتر عروسکی و جشنواره‌ی تئاتر فجر خبر دادند.
به گزارش ایسنا، این کارکنان می‌گویند که پیش از این در ملاقاتی با معاون هنری وزارت ارشاد، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو، مشکلات خود را در میان گذاشته بودند.
در نامه‌ای که این کارمندان خطاب به معاون امور هنری نوشته‌اند، از عدم پرداخت پاداش هفته کارمند، پاداش 6 ماهه اول و دوم هر سال که از سال 81 به سایر کارکنان تابعه وزارت ارشاد تعلق گرفته، عدم پرداخت حق‌الزحمه جشنواره فجر سال 82 و عدم افزایش دستمزد کارکنان بعد از افزایش سنوات خدمت گله‌مند شده است.
کارکنان انجمن نمایش با اشاره به عدم پاسخگویی مسئولان مربوطه، به خبرنگار هنری ایسنا، گفتند: در حال حاضر نیز با ارائه نامه‌هایی به نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، مسایل را از طریق آنان پی‌گیری می‌کنیم و امیداواریم بتوانیم پاسخ مطالبات خود را دریافت کنیم.