در حال بارگذاری ...
...

اعمال سلیقه در تئاتر همواره به آن ضربه می‌زند

رضا بابک درباره راه حل مشکلات تئاتر کودک و نوجوان معتقد است: من نمی‌توانم بگویم که بزرگترین مشکل تئاتر کودک و نوجوان چیست اما می‌دانم که اعمال سلیقه در تئاتر، همواره به این هنر لطمه وارد می‌کند، بنابراین چنین اتفاقی نباید رخ دهد. همچنین باید تئاتر کودک و نوجوان را به آموزش و پرورش انتقال داد و از آن جا آغاز کرد. در واقع باید با در نظر گرفتن بودجه مناسب برای تئاتر کودک و نوجوان، شرایط و بستر آموزش مناسب آن را در مدارس مورد توجه قرار داد

برگزاری اولین نشست تخصصی تئاتر کودک و نوجوان که در تالار هنر برگزار شد، نشان دهنده این است که ضرورت تئاتر کودک و این نشست‌ها برای مسئولان تئاتر کشور احساس شده است.
رضا بابک؛ بازیگر پیشکسوت تئاتر کودک و نوجوان با اعلام این مطلب در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر‌ گفت:«با برگزاری چنین نشست‌هایی مسئولان و متولیان تئاتر حسن نیت خود را نشان داده‌اند و در حقیقت ضرورت وجود چنین نشست‌هایی احساس شده است.»
وی در ادامه در خصوص برگزاری اولین نشست تخصصی تئاتر کودک و نوجوان که پیرامون آسیب‌شناسی تئاتر برگزار شد، اظهار کرد:«برگزاری چنین نشست‌هایی شروع خوبی است که در حقیقت باید به صورت یک میزگرد بزرگ پیرامون آسیب‌شناسی تئاتر کودک و نوجوان برگزار شود. چنین نشست‌هایی این امکان را فراهم می‌کند که هنرمندان حرف‌هایشان را مطرح کنند و از نظرات یکدیگر نیز مطلع شوند.»
بابک با اشاره به این که برگزاری این نشست اقدام خیرخواهانه‌ای بود، خاطر نشان کرد:«خوشبختانه استقبال خوبی از این نشست‌ها صورت گرفته تا جایی که شاهد حضور هنرمندانی بودیم که در عرصه تئاتر کودک و نوجوان سابقه دارند.»
این هنرمند پیشکسوت در خصوص مشکلات تئاتر کودک و نوجوان گفت:«من نمی‌توانم بگویم که بزرگترین مشکل تئاتر کودک و نوجوان چیست اما می‌دانم که اعمال سلیقه در تئاتر، همواره به این هنر لطمه وارد می‌کند، بنابراین چنین اتفاقی نباید رخ دهد. همچنین باید تئاتر کودک و نوجوان را به آموزش و پرورش انتقال داد و از آن جا آغاز کرد. در واقع باید با در نظر گرفتن بودجه مناسب برای تئاتر کودک و نوجوان، شرایط و بستر آموزش مناسب آن را در مدارس مورد توجه قرار داد.»