در حال بارگذاری ...
...

فراخوان جشنواره تئاتر خیابانی و نمایشنامه خوانی اعلام شد

براساس فراخوان اولین جشنواره تئاتر خیابانی دانشگاهی ایران، کلیه دانشجویان، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی در سطح استان تهران در هر مقطع تحصیلی مجاز به شرکت دراین بخش می‌باشند و آنها می‌توانند آثار خود را به صورت فیلم VHS ارسال کنند

دفتر هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران در راستای اهداف و سیاست‌های تئاتر دانشجویی فراخوان اولین دوره مسابقه تئات خیابانی، جشنواره نمایشنامه خوانی، آثار بخش گرافیک و بخش عکاسی را اعلام کرد.
براساس فراخوان اولین جشنواره تئاتر خیابانی دانشگاهی ایران، کلیه دانشجویان، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی در سطح استان تهران در هر مقطع تحصیلی مجاز به شرکت دراین بخش می‌باشند و آنها می‌توانند آثار خود را به صورت فیلم VHS ارسال کنند.
براساس همین گزارش مهلت ارسال آثار بخش خیابانی تا بیستم اسفند ماه است و بازبینی آثار نیز در بیست و هفتم همین ماه صورت می‌گیرد.
دبیرخانه‌ی هشتمین جشنواره‌ی بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران باهدف درج نهادن به گرافیک تئاتر، امسال اقدام به برگزاری مسابقه‌ای نیز در این بخش کرده است مسابقه پوستر، بروشور و آفیش تئاتر در دو بخش اصلی و جنبی برگزار می‌شود. آثار ارسالی در بخش اصلی مربوط به کارهایی است که تئاتر آنها امسال به نمایش در آمده است.
این آثار باید در ابعاد 50×70 یا 100×70 و در دو نسخه به دبیرخانه ارسال شود، البته تکنیک چاپ آثار آزاد می‌باشد. داوری این بخش از آثار توسط بیژن صیفوری، ساعد مشکی، مسعود نجابتی، علیرضا مصطفی زاده و مجید عباسی انجام می‌گیرد و هیات داوران جایزه ویژه‌ای به اثری که دارای خلاقیت، جسارت ونوآوری باشد اهدا خواهد کرد. همچنین در طول زمان برگزاری جشنواره، نمایشگاهی از این آثار برپا می‌شود.
مهلت ارسال آثار این بخش نیز تا پایان وقت اداری پانزدهم فروردین خواهد بود.
اما بخش جنبی این مسابقه‌ی شامل آثاری است که در تئاتر سال‌های گذشته به نمایش در آمده‌اند و این آثار باید در ابعاد 50×70 باشند، البته آثار این بخش داوری نخواهند شد ولیکن به کلیه آثار راه یافته در این بخش گواهی سپاس از همیاری اهدا خواهد شد و نمایشگاهی از این آثار در مدت زمان برگزاری جشنواره برگزار می‌شود.
مهلت ارسال آثار این بخش نیز تا پانزدهم فروردین ماه است اما فراخوان بخش مسابقه عکاسی هشتمین جشنواره‌، توجه ویژه خود را به هنر عکاسی و حضور این هنر در کنار تئاتر دارد این بخش نیز شامل عکاسی صحنه و نمایشگاه آثار گذشته می شود.
بخش عکاسی صحنه شامل عکاسی از اجراهای جشنواره می‌باشد که عکاسی که مجوز خود را از دبیرخانه دریافت کرده‌اند می‌توانند آثار عکاسی شده را تا دو روز پس از اجرا تحویل دفتر جشنواره بدهند. البته کلیه متقاضیان این بخش باید تا پانزدهم فروردین به دبیرخانه مراجعه کند و فرم درخواست را پرکند و بدیهی است که اولویت عکاسی در هر اجرا با دو نفر می‌باشد وآثار رسیده توسط اساتید برجسته این رشته داوری می‌شود.
اما بخش نمایشگاه آثار شامل عکاسی تئاترهایی است که در سال‌های گذشته به نمایش در آمده‌اند، کلیه متقاضیان این حوزه نیز باید تا پانزدهم فروردین آثار خود را به دبیرخانه ارسال نمایند. آثار این بخش نیز توسط اساتید برجسته این رشته داوری خواهد شد.
اما آخرین بخش از فراخوان مسابقات هشتمین دوره جشنواره مربوط به نخستین جشنواره نمایشنامه خوانی است که اطلاعات کامل آن بعدا اعلام می‌شود.