در حال بارگذاری ...
...

اجرای9 نمایش در هفتمین روز از جشنواره تئاتر پلیس

در هفتمین روز از برگزاری جشنواره سراسری تئاتر پلیس ۹ نمایش اجرا می‌شود، در بخش مسابقه چهار نمایش، در بخش جنبی ۳ نمایش که ۲ نمایش این بخش، ویژه کودک است و در بخش خیابانی ۲ نمایش اجرا می‌شود. به گزارش سایت ایران تئاتر، ‌نمایش‌های "بچه‌های پاک" نوشته و کار کریم جوانشیر در تالار شماره ۱ تالار مولوی، "یک مزار برای هزار" نوشته و کار رضا سلیمانیان در تالار شماره ۲ تالار مولوی، "گره" نوشته و کار سیدرضی محمود در تالار مهر حوزه هنری و "قصه فقط همین بود" نوشته فرهاد ارشاد و کار سامر قدیمی در تالار هنر روی صحنه می‌روند.

در هفتمین روز از برگزاری جشنواره سراسری تئاتر پلیس 9 نمایش اجرا می‌شود، در بخش مسابقه چهار نمایش، در بخش جنبی 3 نمایش که 2 نمایش این بخش، ویژه کودک است و در بخش خیابانی 2 نمایش اجرا می‌شود.
به گزارش سایت ایران تئاتر، ‌نمایش‌های "بچه‌های پاک" نوشته و کار کریم جوانشیر در تالار شماره 1 تالار مولوی، "یک مزار برای هزار" نوشته و کار رضا سلیمانیان در تالار شماره 2 تالار مولوی، "گره" نوشته و کار سیدرضی محمود در تالار مهر حوزه هنری و "قصه فقط همین بود" نوشته فرهاد ارشاد و کار سامر قدیمی در تالار هنر روی صحنه می‌روند.
همچنین در بخش جنبی جشنواره، نمایش‌های "آخرین درجه" نوشته و کار علی شکلی در فرهنگسرای بهمن، "دیکسیدا و آقای راهنما" نوشته و کار کتایون آقاکاظم در فرهنگسرای نور و "اتل متل و زلزله" نوشته و مشترک محمد قریب‌پناه و مهرداد مصلحی در فرهنگسرای ابن‌سینا روی صحنه می‌روند.
در بخش خیابانی جشنواره نیز نمایش‌ "طناب" نوشته و کار اکبر قهرمانی در محوطه باز مجموعه تئاترشهر و پارک دانشجو و نمایش "مرگ و پلیس" نوشته محمود طهماسبی به کارگردانی احمد طهماسبی در محوطه باز تالار مولوی اجرا می‌شود.
پنجمین جشنواره سراسری تئاتر پلیس توسط معاونت تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی و با همکاری مرکز هنرهای نمایشی، شهرداری تهران و دانشگاه تهران تا 17 اسفندماه جاری در تهران ادامه خواهدداشت.