در حال بارگذاری ...
...

از سوم تا سیزدهم اسفند ماه

"غصه ها قصه شدن" به خانه نمایش آمده است

از سوم تا سیزدهم اسفند ماه

"غصه ها قصه شدن" به خانه نمایش آمده است

ابراهیم آبادی با کارگردانی نمایش "غصه ها قصه شدن" به خانه ی نمایش آمد و با نخستین اجرای این نمایش پذیرای تماشاگران شد.

به گزارش دریافتی ایران تئاتر،  نمایش "غصه ها قصه شدن" نوشته ی ابراهیم آبادی است که از سه شنبه سوم اسفندماه تا جمعه سیزدهم اسفند هر روز ساعت 18 پذیرای تماشاگران است.

بر پایه ی این خبر در این نمایش که به مدت 90 دقیقه اجرا می شود بازیگرانی چون، علی محمدی، حسین نصری، محمود ساعی و عاطفه حق شناس ایفای نقش دارند.

علاقمندان به تماشای نمایش " غصه ها قصه شدن " می توانند هر روز به غیر از روزهای شنبه ساعت 18 به خانه ی نمایش واقع در میدان فردوسی، ضلع شرقی میدان، بعد از خیابان ایرانشهر، خیابان شهید موسوی "فرصت سابق" کوچه ی شهید محمدآقا، پلاک 34 مراجعه کنند.

همینطور از طریق کانال تلگرام به نشانی @edaretheatervakhanenamayesh  ازاخبار خانه ی نمایش و پلاتوهای این مجموعه مطلع شوند.