در حال بارگذاری ...
...

چهار گروه نمایشی به اضافه انجمن‌های خانه تئاتر در تئاترشهر تمرین می‌کنند

پریسا مقتدی" مدیر هماهنگی تئاترشهر در خصوص برنامه‌های تمرین نمایش‌ها در مجموعه تئاترشهر گفت:«در حال حاضر چهار نمایش، خود را برای اجرای عمومی آماده می‌کنند. نمایش"پنجره فولاد" به کارگردانی سیدجواد هاشمی در تالار اصلی، نمایش"ددالوس و ایکاروس" کار همایون غنی‌زاده در تالار سایه، نمایش"کالون و قیام کاستلیون" به کارگردانی آرش دادگر در تالار سایه و نمایش"خیال روی خطوط موازی" به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ در تالار قشقایی روزهای پایانی تمرین را سپری می‌کنند.

گروه‌های انجمن‌های مختلف خانه تئاتر برای آماده‌سازی برنامه‌های جشن هفته تئاتر در مجموعه تئاترشهر تمرین می‌کنند.
به گزارش سایت ایران تئاتر، 11 انجمن خانه تئاتر در حال آماده سازی برنامه‌های متنوع انجمن‌ها برای مراسم هفته تئاتر هستند که در سالن‌های مجموعه تئاترشهر تمرین می‌کنند.
"پریسا مقتدی" مدیر هماهنگی تئاترشهر در خصوص برنامه‌های تمرین نمایش‌ها در مجموعه تئاترشهر گفت:«در حال حاضر چهار نمایش، خود را برای اجرای عمومی آماده می‌کنند. نمایش"پنجره فولاد" به کارگردانی سیدجواد هاشمی در تالار اصلی، نمایش"ددالوس و ایکاروس" کار همایون غنی‌زاده در تالار سایه، نمایش"کالون و قیام کاستلیون" به کارگردانی آرش دادگر در تالار سایه و نمایش"خیال روی خطوط موازی" به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ در تالار قشقایی روزهای پایانی تمرین را سپری می‌کنند.»