در حال بارگذاری ...
...

سیزدهمین دوره برگزاری این سمینار به همت دفتر ITI کشور آلمان و با حضور 14 تن از مترجمان مطرح سراسر جهان برگزار خواهدشد.

سیزدهمین دوره برگزاری این سمینار به همت دفتر ITI کشور آلمان و با حضور ۱۴ تن از مترجمان مطرح سراسر جهان برگزار خواهدشد.

سمینار بین‌المللی ترجمه آثار نمایشی آلمانی به زبان‌های مختلف، از 23 اردی‌بهشت تا 7 خردادماه سال جاری در شهر مولهایم آلمان برگزار خواهدشد.
بنا به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی و به نقل از دفتر امور بین‌الملل این مرکز، سیزدهمین دوره برگزاری این سمینار به همت دفتر ITI کشور آلمان و با حضور 14 تن از مترجمان مطرح سراسر جهان برگزار خواهدشد.
براساس این گزارش، "علی عبداللهی" با ترجمه سه اثر نمایشی به عنوان نماینده ایران در سمینار مذکور حضور خواهند داشت.
آثار ترجمه عبداللهی "پارسیفال" تانکرددورست، "میان دو آتش" آلبرت اوسترمایر، "من، فویر باخ" تانکرد دورست و "فاووست" فرناندو سپوآ است.