در حال بارگذاری ...
...

دو سال قبل این نمایشنامه را برای جشنواره آئینی ـ سنتی پیشنهاد داده بودم که پذیرفته شده بود؛ اما به علت برگزار نشدن جشنواره اجرا نشد. همان زمان سیما تیرانداز قرار بود این متن را کارگردانی کند، اما امسال فقط من هستم که این متن را پیشنهاد داده‌ام.

دو سال قبل این نمایشنامه را برای جشنواره آئینی ـ سنتی پیشنهاد داده بودم که پذیرفته شده بود؛ اما به علت برگزار نشدن جشنواره اجرا نشد. همان زمان سیما تیرانداز قرار بود این متن را کارگردانی کند، اما امسال فقط من هستم که این متن را پیشنهاد داده‌ام.

"عباس غفاری" نمایشنامه"شش و بش" نوشته محمد چرم‌شیر را برای سیزدهمین جشنواره آئینی ـ سنتی پیشنهاد داد.
غفاری به سایت ایران تئاتر گفت:«دو سال قبل این نمایشنامه را برای جشنواره آئینی ـ سنتی پیشنهاد داده بودم که پذیرفته شده بود؛ اما به علت برگزار نشدن جشنواره اجرا نشد. همان زمان سیما تیرانداز قرار بود این متن را کارگردانی کند، اما امسال فقط من هستم که این متن را پیشنهاد داده‌ام.»
وی با اشاره به این که از دو سال پیش گروه بازیگرانش را قطعی کرده، گفت:«درباره این کار با افشین هاشمی، سینا رازانی، تبسم هاشمی، علی میلانی، حافظ آهی، کامران تفتی، نگار عابدی، هدایت هاشمی، امیر دلاوری، اصغر دشتی، خسرو محمودی، عاطفه نوری، ندا مقصودی، شیوا خسرومهر و شهرام عبدلی صحبت کرده‌ام. فعلاً هم منتظرم تا نتایج بازخوانی اعلام شود.»
وی شیوه اجرایی این کار را تئاتر سنتی تهرانی یا"تئاتر تخت حوضی تهرانی" بیان کرد و درباره احتمال حضورش در جشنواره تئاتر فجر امسال توضیح داد:«یکی از متن‌های جدید محمد چرم‌شیر را پیشنهاد خواهم داد، ولی از آن جا که این نمایشنامه هنوز به دستم نرسیده، از ارائه توضیحات بیشتر معذورم.»
وی که سال گذشته قرار بود نمایشنامه‌های"عاشقانه‌های صفورا" را روی صحنه ببرد، درباره اجرای این نمایش گفت:«سال گذشته به دلیل مسائل مالی نمایش را اجرا نکردیم. امسال نیز با شرایط موجود و مشکلات مالی مرکز چندان به اجرای آن امیدوار نیستم؛ چون"عاشقانه‌های صفورا" 21 بازیگر دارد.