در حال بارگذاری ...
...

با اعلام خبر مرمت در برج آزادی مطرح شد

سالن اصلی برج آزادی در ایام سوگواری ماه رمضان تعطیل است

با اعلام خبر مرمت در برج آزادی مطرح شد

سالن اصلی برج آزادی در ایام سوگواری ماه رمضان تعطیل است

سالن اصلی مجموعه برج آزادی از سه شنبه ۲۳ تا جمعه ۲۶ خرداد ماه اجرایی نخواهد داشت.

به گزارش ایران تئاتر مجموعه برج آزادی، به علت فرا رسیدن شبهای مبارک قدر و نیز سالروز شهادت حضرت علی (ع) سالن برج آزادی تعطیل خواهد بود.
روابط عمومی برج آزادی ضمن اعلام خبر فوق گفت: سنگ‌های دیواره طبقه چهارم برج آزادی برای دومین بار پس از زمان ساخت این برج طی عملیات تخصصی کلیندکس بازسازی شد.
رئیس مجموعه برج آزادی در این خصوص گفت: متاسفانه در طی سالیان گذشته بر روی دیوارهای این طبقه علاوه بر آلودگی های ناشی از گرد و غبار و رسوب های ناشی از نفوذ آب از بام، دست نوشته های بسیاری توسط مراجعین نوشته شده بود که به نوعی اکثر بناهای میراث فرهنگی کشور با آن دست به گریبان هستند.
نعمت اله پایان افزود: در راستای مرمت فضاهای داخلی برج، اولین قدم زیباسازی نمای داخلی طبقه چهارم بود که این کار توسط شرکت کانکریت و تحت نظر کارشناسان ایتالیایی با استفاده از مواد غیر اسیدی انجام شده است.
در طی این عملیات که یک هفته به طول انجامید، به‌هیچ‌عنوان از دستگاه واترجت و ساب استفاده‌نشده است تا ماهیت سنگ‌ها به‌طور کامل حفظ شود؛ این مواد گران‌قیمت در طی عملیات حتی به پوست دست انسان نیز آسیب نمی‌رساندند و متخصصین باظرافت تمام می‌کردند.«
لازم به ذکر است سنگ‌های طبقه چهارم پیش‌ازاین در سال 90 توسط شهرداری تهران به روش سند بلاست پاک‌سازی‌شده بودند.