بیش از پنج میلیون فروش و چهار هزار تماشاگر برای مجموعه تئاترشهر
پنج میلیون و۶۲۱ هزار تومان حاصل فروش شش نمایش تئاتر شهر بوده واین مجموعه پذیرای ۴۱۳۱ تماشاگر در هفته گذشته بوده است. به گزارش سایت ایران تئاتر ، نمایش ” غریبه شام ” به کارگردانی حسین پارسایی که این روزها در تالار اصلی به روی صحنه رفته با فروشی معادل چهار میلیون و ۲۰۲ هزار تومان در صدر فروش قرار دارد. از این نمایش تاکنون ۲۴۰۱ تن دیدن کردهاند.
پنج میلیون و621 هزار تومان حاصل فروش شش نمایش تئاتر شهر بوده واین مجموعه پذیرای 4131 تماشاگر در هفته گذشته بوده است .
به گزارش سایت ایران تئاتر ، نمایش ” غریبه شام ” به کارگردانی حسین پارسایی که این روزها در تالار اصلی به روی صحنه رفته با فروشی معادل چهار میلیون و 202 هزار تومان در صدر فروش قرار دارد. از این نمایش تاکنون 2401 تن دیدن کردهاند.
آتیلا پسیانی با نمایش”تلخ مثل عسل“ نیز توانسته با فروشی معادل 910 هزار و 500 تومان در ردهبندی آمار فروش قرار گیرد. از این نمایش که در تالار سایه به روی صحنه رفته تاکنون بعد از 12 اجرا 853 تن دیدن کردهاند.
”روی ماه اسم تو را دستی نوشته است” عنوان دیگر نمایشی است به کارگردانی مریم معینی که این روزها در کارگاه نمایشی به روی صحنه رفته است. این نمایش تاکنون توانستنه با هشت اجرا و 198 تماشاگر 162 هزار تومان فروش کند.
همچنین نمایش”داغ پوست” به کارگردانی سیروس کهورینژاد که در تالار چهارسو روی صحنه رفته است با 11 اجرا، 133 هزار و 500 تومان فروش کرده است. از این نمایش 199 تن دیدن کردهاند.
حمید پورآذری نیز با نمایش”مهاجران“ در تالار کوچک مجموعه تئاترشهر توانسته با نه اجرا به فروشی معادل 124 هزار و 500 تومان دست پیدا کند. این فروش با 211 تماشاگر بدست آمده است.
و اما نمایش”بیقراری” به کارگردانی سعید شاپوری که در تالار قشقایی روی صحنه است تا کنون توانسته 88 هزار و 500 تومان فروش کند. از 11 اجرای این نمایش 169 تماشاگر دیدن کردهاند.