در حال بارگذاری ...
...

دکتر محمدحسین ایمانی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره تئاتر فتح خرمشهر افزود:«تلاش می‌کنیم تا سال آینده حتماً چند کشور همسایه هم در جشنواره تئاتر فتح حضور داشته باشند و این جشنواره در اندازه وسیع‌تری برگزار شود.

دکتر محمدحسین ایمانی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره تئاتر فتح خرمشهر افزود:«تلاش می‌کنیم تا سال آینده حتماً چند کشور همسایه هم در جشنواره تئاتر فتح حضور داشته باشند و این جشنواره در اندازه وسیع‌تری برگزار شود.

دکتر محمدحسین ایمانی‌خوشخو(معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) در اختتامیه دهمین جشنواره تئاتر"فتح خرمشهر" اعلام کرد:«از سال آینده این جشنواره به شکل سراسری برگزار می‌شود و حتماً از چند کشور همسایه هم برای حضور در این جشنواره دعوت به عمل می‌آید.»
به گزارش سایت ایران تئاتر، دکتر محمدحسین ایمانی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره تئاتر فتح خرمشهر افزود:«تلاش می‌کنیم تا سال آینده حتماً چند کشور همسایه هم در جشنواره تئاتر فتح حضور داشته باشند و این جشنواره در اندازه وسیع‌تری برگزار شود.»
در ادامه مراسم برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر اعلام شدند:
‌‌طراحی صحنه
هیأت داوران لوح تقدیر این بخش را به طور مشترک به خسرو امیری طراح صحنه نمایش"باش" از کرمانشاه و امیرحسین افتخار پذیرایی برای نمایش"هدیه جشن سالگرد" از آبادان اهدا کرد.
هیأت داوران در بخش بازیگری از محمد شاه‌کرم بازیگر نمایش"آخر آسفالت" از خرمشهرف توران یاقوتی و احمد صدقی برای نمایش"باش" تقدیر کرد.
بازیگری زن
جایزه بخش بازیگری زن بدون اولویت اهدا شد به:
زهرا امیری برای"روایتی از سوگ خوانی عشیره" از آبادان
نساء ساری اصلانی برای نمایش"باش" از کرمانشاه
دنیا مولایی برای نمایش"هفت پرده" از خرمشهر
بازیگری مرد
هیأت داوران جایزه این بخش را بدون اولویت اهدا کرد به:
محمدحسین رنجبری برای نمایش"روایتی از سوگ خوانی عشیره" از آبادان
فرهاد نجات فراهانی برای نمایش"آخر آسفالت" از خرمشهر
مهدی صفی‌آبادی برای نمایش"هفت پرده" از خرمشهر
سیدجمال موسوی برای نمایش"هفت پرده" از خرمشهر
آرش نیک‌خواه برای نمایش"عصر یخبندان کله من و رفیقم" از هرمزگان
کارگردانی
رتبه سوم به طور مشترک تعلق گرفت به مرتضی شاه‌کرم کارگردان نمایش"آخر آسفالت" از خرمشهر و فؤاد رابحی برای نمایش"هفت پرده" از خرمشهر
رتبه دوم به طور مشترک تعلق گرفت به مهدی پرویش برای نمایش"روایتی از سوگ خوانی عشیره" از آبادان و خسرو امیری برای نمایش"باش" از کرمانشاه
هیأت داوران در بخش کارگردانی برگزیده اول نداشت.
نمایشنامه‌نویسی
رتبه سوم به طور مشترک تعلق گرفت به عبدالهادی ارجرف برای نمایش"عندلیب" از سوسنگرد و مهدی پرویش برای"روایتی از سوگ خوانی عشیره" از آبادان
رتبه دوم نمایشنامه‌نویسی هم به خسرو امیری برای نمایش"باش" اهدا شد.
هیأت داوران در بخش نمایشنامه‌نویسی هم رتبه اول نداشت.
همچنین از سوی هیأت داوران دو نمایش"هفت پرده" از خرمشهر و"روایتی از سوگ‌خوانی عشیره" از آبادان برای حضور در جشنواره تئاتر استانی معرفی شد.
دهمین جشنواره تئاتر فتح خرمشهر از سوم تا هفتم خرداد ماه در این شهر برگزار شد.