در حال بارگذاری ...
...

صادق عاشورپور در راه جشنواره‌های آئینی ـ سنتی و ماه

نمایشنامه‌های"صداع قبله عالم"، "کچل و پهلوان" و"پیوستگان" را برای حضور در جشنواره تئاتر آئینی ـ سنتی ارائه داده‌ام که هر کدام پذیرفته شود، آن را کار خواهم کرد.

صادق عاشورپور گفت:«سه نمایشنامه را برای شرکت در جشنواره آئینی ـ سنتی و یک نمایشنامه را برای جشنواره تئاتر ماه پیشنهاد داده‌ام.»
صادق عاشورپور نمایشنامه‌نویس و پژوهشگر ادبیات نمایشی به سایت ایران تئاتر گفت:«نمایشنامه‌های"صداع قبله عالم"، "کچل و پهلوان" و"پیوستگان" را برای حضور در جشنواره تئاتر آئینی ـ سنتی ارائه داده‌ام که هر کدام پذیرفته شود، آن را کار خواهم کرد.»
وی ادامه داد:«به دعوت نصرالله قادری دبیر جشنواره تئاتر ماه هم نمایشنامه"کین سهراب، خون سیاوش" را برای این جشنواره کار می‌کنم.»
عاشورپور افزود:«نمایشنامه"کین سهراب، خون سیاوش" را از این جهت برای اجرا انتخاب کردم که امسال از سوی مقام معظم رهبری"سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی" نام‌گذاری شده و این نمایشنامه هم با چنین مضمونی کاملاً منطبق است.»
وی درباره دلایل این که چرا سه نمایشنامه برای جشنواره آئینی ـ سنتی ارائه داده، گفت:«از آن جا که واقعاً معیار مشخصی برای کارهای آئینی ـ سنتی وجود ندارد، تصمیم گرفتم سه نمایشنامه ارائه دهم تا هر کدام که با سلایق بازخوانان همخوان بود، پذیرفته شود.»
این محقق که تهیه و تنظیم"بازی‌های محلی غرب ایران" را در کارنامه خود دارد، درباره فعالیت‌های تحقیقاتی خود گفت:«آخرین کار تحقیقاتی‌ام مجموعه"تاریخ نمایش ایرانی" است که قرار است توسط حوزه هنری منتشر شود.»