در حال بارگذاری ...
...

دانشجویان در هفته اول اجرای نمایش «بانویی از اسلو» تخفیف می‌گیرند

تالار حافظ میزبان «بانویی از اسلو» شد

دانشجویان در هفته اول اجرای نمایش «بانویی از اسلو» تخفیف می‌گیرند

تالار حافظ میزبان «بانویی از اسلو» شد

گفتنی ست این نمایش از امروز به مدت ۲۰ شب روی صحنه تالار حافظ خواهد رفت.

به گزارش ایران تئاتر «بانویی از اسلو»، دانشجویانی که علاقه‌مند به دیدن این نمایش هستند می‌توانند با مراجعه به سایت تیوال از پنجاه‌ درصد تخفیف دانشجویی با کد تخفیف student123 برخوردار شوند.

نمایش «بانویی از اسلو» به قلم مجید رحیمی جعفری و برداشتی آزاد از طرح داستانی «خانه عروسک» هنریک ایبسن که داستان در حال و هوای ژانر نوآر سینمایی در امروز می‌گذرد نگارش شده است.

در این نمایش شهریار صیقلانی در نقش «هنریک هلمر» سه ترانه مشهور در سبک راک را اجرا خواهد کرد. همچنین علاوه بر صیقلانی، نازنین فراهانی، سوگل قلاتیان، حسام منظور و پیام امیرعبدالهیان نیز ایفاگر نقش‌های نمایش «بانویی از اسلو» هستند.

قابل ذکر است این نمایش به کارگردانی مجید رحیمی جعفری و علی اتحاد و تهیه کنندگی کتایون کیخسروی هر شب به جز شنبه‌ها ساعت 21 در تالار حافظ بر روی صحنه خواهد رفت.

همچنین در هر شب اجرا تعدادی بلیت در گیشه تالار حافظ موجود است و علاقه‌مندان می‌توانند علاوه بر سایت تیوال به صورت حضوری نیز برای تهیه بلیت اقدام نمایند.

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان از: مجرى طرح: گروه نمایش آکادمی هنر، طراح نور و مهندسی صدا: مجید قادری، طراح صحنه: هومن شیخ بشارتی، طراح صدا: علی اتحاد، طراح لباس: محیا صالحی و نگار فعلی، طراح گریم: سارا بلبلی، طراح گرافیک و موشن گرافیک: مرتضی آکوچکیان، پشتیبانی و مالی: هدیه میرزاده، مدیر صحنه: مصطفی خیراندیشه، دستیار تهیه: رامین اعلایی، روابط عمومى: مریم قربانی نیا، احمدرضا معراجی، عکاس: علیرضا لاجورد، مشاور تبلیغات: میلاد مجرد، اپراتور نور و صدا: پوریا نجفى، دستیار صحنه: بهرام برخوردارى نام برد.