در حال بارگذاری ...
...

شهره سلطانی و اجرای یک نمایش در مراسم بزرگداشت منیژه محامدی

نمایش"روز از نو" نوشته داریو فو است که منیژه محامدی پس از سال‌ها دوری از وطن سال ۷۶ این نمایش را در سالن کوچک مجموعه تئاترشهر اجرا کرد و من نیز به عنوان اولین فعالیت بازیگری‌ام با منیژه محامدی، در آن ایفای نقش داشتم.

شهره سلطانی پس از 10 سال، در مراسم بزرگداشت منیژه محامدی نمایش"روز از نو" را اجرا می‌کند.
شهره سلطانی بازیگر تئاتر با اعلام این خبر به سایت ایران تئاتر گفت:«نمایش"روز از نو" نوشته داریو فو است که منیژه محامدی پس از سال‌ها دوری از وطن سال 76 این نمایش را در سالن کوچک مجموعه تئاترشهر اجرا کرد و من نیز به عنوان اولین فعالیت بازیگری‌ام با منیژه محامدی، در آن ایفای نقش داشتم.»
وی در ادامه افزود:«پس از چهار سال از اجرای این نمایش، آن را سال 1380 در فرهنگسرای نیاوران نیز اجرا کردیم و حالا پس از گذشت 10 سال از اولین اجرای آن به مناسبت مراسم بزرگداشت منیژه محامدی که در خانه کوچک نمایش دانشکده هنر و معماری برگزار می‌شود، در این نمایش ایفای نقش خواهم داشت.»
گفتنی است مراسم بزرگداشت منیژه محامدی ساعت 17 چهارشنبه 30 خرداد ماه در خانه کوچک نمایش دانشکده هنر و معماری واقع در تقاطع خیابان انقلاب و خیابان فلسطین برگزار می‌شود.