در حال بارگذاری ...
...

پس از شرق دور شرق نزدیک

نعیمی با "شوایک، سرباز ساده‌دل" به تالار وحدت می‌آید

پس از شرق دور شرق نزدیک

نعیمی با "شوایک، سرباز ساده‌دل" به تالار وحدت می‌آید

حمیدرضا نعیمی این روزها نمایش "شوایک، سرباز ساده‌دل" را برای اجرا در تالار وحدت، تمرین می‌کند.

به گزارش ایران تئاتر نمایش "شوایک، سرباز ساده‌دل" به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیمی مهرماه در تالار وحدت به‌صحنه می‌رود.
این اثر اقتباسی آزاد از رمانی به همین نام اثر یاروسلاو هاشک است که به جنگ جهانی اول دعوت می شود؛ او که قبلا به خاطر سفاهت از سربازی معاف شده تصمیم می گیرد از وقوع جنگ جلوگیری کند.

در این نمایش فرهاد آئیش، مهران رنجبر، حامد کمیلی، امیرحسین رستمی، بهنام شرفی، بهناز نازی و کتانه افشاری به ایفای نقش می‌پردازند.
نعیمی که به تازگی نمایش "شرق دور، شرق نزدیک" را در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه داشت، پیش از این کارگردانی نمایش‌هایی چون سقراط، ترور، فاوست، کالون و قیام کاستیلون، روزنه، وعده‌گاه نهنگ‌ها، دختری با ‌شنل ارغوانی و داستان‌های کارور برعهده داشته.
از دیگر عوامل نمایش "شوایک، سرباز ساده‌دل" که اثری کمدی‌است، می‌توان به رضا مهدی‌زاده(طراح‌صحنه)، ادنا زینلیان(طراح‌لباس)، ماریا حاجیها(طراح‌گریم)، رضا حیدری(طراح‌نور)، علیرضا عبدالکریمی(موسیقی) و نورالدین‌ حیدری‌ماهر(مجری‌طرح) اشاره کرد.