در حال بارگذاری ...
...

تا 5 مهر در مکتب تهران

«چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو» تمدید شد

تا 5 مهر در مکتب تهران

«چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو» تمدید شد

نمایش «چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو» به نویسندگی محسن رهنما و کارگردانی حبیب اله دانش به دلیل استقبال تماشاگران تا ۵ مهر تمدید شد.

به گزارش ایران تئاتر نمایش «چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو» به نویسندگی محسن رهنما و کارگردانی حبیب اله دانش که از 13 شهریور در مکتب تهران به روی صحنه رفته بود به دلیل استقبال تماشاگران تمدید شد.
 چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو، داستان بازیگر نقش اتللوست که خودش را درصحنه کشته، فرصتی یافته تا علت مرگ خود را که به‌موازات داستان اتللوی شکسپیر است، برای مخاطبین بیان ‌کند.
محمدرضا ترابی در نمایش «چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو» ایفای نقش می‌کند.
فریبرز واحدی (دستیارکارگردان)، حسن فضلی (مدیر صحنه)، نگار محمدزاده (عکاس و فضای مجازی)، الهه حاجی‌زاده (مشاور رسانه ایی) دیگر عوامل این نمایش هستند.
لازم به اشاره است نمایش چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللوتا 5 مهر هرروزساعت 20 در سالن مکتب تهران روی صحنه می‌رود علاقمندان جهت خرید بلیط این نمایش می توانند به سایت فروش تیک 8 به آدرس http://yon.ir/tAmIu مراجعه نمایند.