در حال بارگذاری ...
...

شهریار رشید علی‌پور: شاید جشنواره پانتومیم برگزار شود

شهریار رشید علی‌پور، یکی ازمسئولان مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، از احتمال برگزاری جشنواره سراسری پانتومیم خبر داد.

ایسنا: شهریار رشید علی‌پور، یکی ازمسئولان مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، از احتمال برگزاری جشنواره سراسری پانتومیم خبر داد.

وی در همین رابطه گفت: در صورت تامین بودجه کافی، این جشنواره را تابستان سال آینده برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: البته فعلا این موضوع در حد گفت و گو است واگر شرایطش فراهم شود، باید تکلیف این جشنواره تا آخر امسال روشن شود.

این جشنواره پیش از این در دوره و در سال‌های 79 و 80 برگزار شده بود و پس از یک وقفه 4 ساله احتمال می رود در سال 84 دوره سوم این جشنواره برگزار شود.

جشنواره پانتومیم توسط حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به شکل بین‌المللی برگزار شده بود و در کنار آن نیز، کارگاه‌هایی آموزشی توسط استادان خارجی و ایرانی برگزار گردید.

برگزاری این جشنواره بعدها به دلیل پاره‌ای از مشکلات ونیز تغییر مدیریت‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه دچار وقفه شد اما مسئولان حوزه هنری برآنند در صورت تامین منابع مالی کافی برای برگزاری این جشنواره‌، سومین دوره ‌آن را درسال آینده برگزار نمایند.