در حال بارگذاری ...
...

جعفر سعیدی نژاد هنرمند تئاتر و سینما ایذه درگذشت

جعفر سعیدی نژاد هنرمند تئاتر و سینما ایذه درگذشت

جعفر سعیدی نژاد هنرمند تئاتر، فیلمساز و عکاس خوزستان و شهرستان ایذه دارفانی را وداع گفت.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در خوزستان، جعفر سعیدی نژاد پیشکسوت تئاتر خوزستان، فیلمساز و عکاس متولد 1335 شهرستان ایذه، روز 13 خردادماه 1404 در سن 69 سالگی با دنیای تئاتر و سینما خداحافظی کرد و دارفانی را وداع گفت.

زنده یاد جعفر سعیدی نژاد علاقه خاصی هم به تئاتر داشت و عاشقانه به صحنه تئاتر عشق می ورزید.

مرگ یزدگرد، وقتی که گرگ زوزه می‌کشد، جنگلبان سبز، همیشه قهرمان، در ژرفای جدال و.. از  جمله نمایش های بود که جعفر سعیدی نژاد به روی صحنه برده است.

وی از جمله فیلمسازان موفق دهه ۶۰ و ۷۰ بود که جوایز متعددی را از جشنواره های داخلی و خارجی کسب کرد. او با هنرمندان مطرح سینما و تئاتر ایران همچون کیانوش عیاری، علی اصغرشادروان، نعمت اله لاریان، اردشیر صالح‌پور، ایوب کیانی و... در استان خوزستان هم دوره بود.

زنده یاد سعیدی نژاد در کنار فیلمسازی عکاسی هم می کرد. او عاشق طبیعت و روستا بود و تصاویر زیبای از طبیعت و مردم شناسی خوزستان و قوم بختیاری را ثبت نمود.

وی از شناخته شده ترین چهره های حوزه فیلم کوتاه و مستند است و آثاری از جمله: نان گل آتش، رویای یک اسب سفید، نازی گل‌ها را دوست دارد، تولک زنها، لچک، انار، شونه و.. را ساخته است. 

زنده یاد جعفر سعیدی نژاد در کارنامه هنری خود برگزاری اولین نمایشگاه عکس انفرادی انجمن سینمای جوانان خوزستان، کسب بیش از ۱۰۰ عنوان جایزه برترین عکاس و فیلمسازی از جشنواره های داخلی و خارجی و جایزه سینی طلایی فیلمسازی در ایران و الگوی فیلم مستند در جشنواره فیلم کوتاه ایران را ثبت کرده است.

پیکر وی عصر روز چهارشنبه ۱۴ خردادماه 1404 پس از تشییع باشکوه و همراهی هنرمندان اهالی تئاتر و سینما خوزستان در آرامستان اکبرآباد ایذه به خاک سپرده شد.

انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان، ضایعه درگذشت هنرمند با اخلاق و معلم تئاتر خوزستان، زنده یاد استاد جعفر سعیدی نژاد را به جامعه تئاتر استان خوزستان و هنرمندان شهرستان ایذه و خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می نماید.