در حال بارگذاری ...
آشنایی با 14نمایشی که پس از رقابت در جشنواره های استانی به بخش اصلی راه یافتند

رقابت در ماراتون نهایی

ایران تئاتر- علی رحیمی: با پایان جشنواره های استانی و داوری ۶۳ نمایشی که از ۳۳استان (به انضمام جزیره قشم و منطقه آزاد اروند)انتخاب شده بودند، هیئت داوران ۱۴ نمایش را برای حضور در بخش نهایی جشنواره فجر معرفی کردند.

یکی از شاخصه های مهم جشنواره بین المللی تئاتر فجر توجه به هنرمندان استان هاست که با هدف کشف استعدادها، اعتماد بخشی به هنرمندان تئاتر شهرستان ها و میدان دادن به آنها صورت می گیرد.

این بخش مهم و در عین حال امیدبخش، امسال نیز با دقت و جدیت بیشتر مدنظر دست اندرکاران قرار گرفت و 34 استان با برگزاری جشنواره های استانی، بهترین‌های خود را جهت حضور در سی و هفتیمن جشنواره بین المللی تئاتر فجر معرفی کردند.

براساس آمار به دست آمده، از مجموعه نمایش‌هایی که در رقابت های شهرستانی حضور پیدا کردند، با تشخیص هیئت داوران جشنواره های استانی، 63 نمایش برای حضور در جشنواره اصلی معرفی که پس از بررسی توسط تیم داوری متشکل از سهراب سلیمى، افشین خورشید باخترى و محسن علیخانى، در نهایت 14 اثر براى حضور در جشنواره اصلی برگزیده شدند.

برای آشنایی شما مخاطب گرامی با این نمایش ها، به صورت اجمالی آن ها را کنکاش می کنیم:

 

«استرالیا»: عاشقانه های چند مهاجر غیرقانونی

استرالیا از جمله نمایشنامه های خوش ساخت پیام لاریان است که بارها توسط کارگردانان مختلف به اجرا در آمده و در سی و ششمین جشنواره بین المللی فجر نیز حائز رتبه برتر شده بود.کامران جباری برای جشنواره سی و هفتم این نمایش را از بیجار به جشنواره استانی کردستان معرفی کرد.

نمایش به موضوع مهاجرت دو پسر ایرانی و اندونزیایی و یک دختر افغانی که قصد دارند به‌صورت غیرقانونی وارد استرالیا شوند اشاره دارد و در آن علاوه بر روایت گذشته این شخصیت‌ها در طول این سفر پرمخاطره، ارتباطی عاشقانه بین این افراد شکل می‌گیرد.

جباری این نمایش را در بیست و نهمین جشنواره تئاتر کردستان که از 16 تا 22 مرداد به میزبانی شهرستان قروه برگزار شد، شرکت داد و توانست در میان 8 اثر نمایشی منتخب از بین 14اثر ارسالی به جشنواره استان، جواز حضور در بخش بین الملل را دریافت کند.

نمایش استرالیا در جشنواره کردستان، جایزه بازیگری اول زن را توسط «شایسته فرمانی فرد»، جایزه دوم کارگردانی را توسط «کامران جباری» و جایزه اول طراحی لباس و صحنه را از آن خود کرده است.

 

امیل و ممیل، افسانه ای به جا مانده از ضیافت های کرسی

افسانه «امیل و ممیل» کاری از شهاب امرایی به واسطه توجهی که به متل هایی شب چله در ضیافت کرسی بزرگترها دارد، می تواند به عنوان یک نوستالژی جذاب مخاطب را با خود همراه کند.

داستان  از تلفیق دو پسر سرما (چله بزرگ و چله کوچک) و مادرشان دایا در زمستان با زندگی امروزی شکل گرفته و با توجه به نگاهی که وضعیت جنگ زده ها دارد، می تواند در زمره نمایشهای دفاع مقدسی جشنواره نیز قرار گیرد.

امرایی این نمایش را در سی ام جشنواره تئاتر لرستان که از ۱۹ تا ۲۵ مرداد ماه ۱۳۹۷ برگزار شد، به روی صحنه برد و توانست در رقابت با 7 گروه تئاتر از شهرستان های خرم آباد، بروجرد، کوهدشت، پلدختر و دورود، ضمن کسب جواز حضور در بخش نهایی، عناوین ارزنده ای از این جشنواره را کسب کند که از آن جمله می توان به کسب رتبه برتر کارگردانی توسط شهاب امرایی، عنوان برتر نمایشنامه نویسی توسط شهاب امرایی، عنوان نخست طراحی صحنه توسط محسن فراهانی، عنوان برتر موسیقی توسط پوریا لک، عنوان نخست بازیگری زن توسط معصومه رضایی و عنوان نخست بازیگری مرد ناصر جودکی اشاره کرد.

این نمایش در بخش مشابقه ایران 2 در جشنواره بین المللی فجر حضور خواهد داشت.

 

«افرا»، یادگار بهرام بیضایی

افرا عنوان نمایشنامه ای درخشان از استاد بهرام بیضایی است که در سال 1376 نوشته شده و نخستین بار در زمستان سال 86 در تالار وحدت تهران به نمایش درآمده است. این نمایش امسال توسط احسان جانمی از هنرمندان اصفهانی آماده و از 17 مرداد تا 3 شهریور ماه 97 در مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان اصفهان به اجرای عمومی درآمد.

افرا در اواخر آبان ماه در رقابت با 10 نمایش دیگری که از 5شهرستان اصفهان، کاشان، نجف آباد، شاهین شهر و زرین شهر در سی امین جشنواره تئاتر اصفهان حاضر بودند، توانست علاوه بر کسب رتبه برتر بازیگر زن توسط مائده وحید، کسب رتبه اول در بخش بروشور توسط معصومه احمدی، کسب رتبه اول در طراحی لباس  توسط شفق کاظمی، کسب رتبه دوم کارگردانی توسط احسان جانمی، کسب رتبه دوم طراحی صحنه توسط احسان جانمی و کسب رتبه سوم بازیگر مرد توسط رسول هنرمند، جواز حضور در بخش مسابقه ایران 2 جشنواره بین المللی فجر را کسب کند.

نمایش افرا یک درام اجتماعی درباره شخصی به نام «افرا سزاوار» است که قربانی ظلم و سکوت دیگران می شود.

 

پروانه الجزایری در دستان هنرمند کرمانشاهی

گروه بازی از کرمانشاه با اجرای یکی دیگر از نمایشنامه های جذاب پیام لاریان به جشنواره فجر سلام کردند.

داستان این نمایش که توسط سعید زندی و محمدرضا درند به روی صحنه می رود، درباره چند دوست و هم دانشگاهی قدیمی است که به سمت ویلای یکی از دوستانشان در جیرود می روند و در آن جا بازی راپورت را که همیشه سر صحنه فیلم  پروانه الجزایری که ساخته یکی از دوستانشان بود را بازی می کنند که سبب رخ دادن اتفاقاتی می‌شود.

پروانه الجزایری در سی امین دوره جشنواره تئاتر استانی که از 21 لغایت 24 آبانماه در دو مجموعه تئاتر شهر و مجتمع شهید آوینی کرمانشاه برگزار شد، توانست در میان 10 اثر منتخب جواز حضور در بخش نهایی را به دست آورد و قرار است در بخش مسابقه ایران 2 جشنواره بین المللی فجر حضور یابد.

کسب رتبه اول کارگردانی توسط سعید زندی و محمدرضا درند، رتبه اول بازیگری مرد توسط سعید زندی، رتبه دوم بازیگری مرد توسط سروش پیمبری، رتبه اول بازیگری زن توسط سمیه رضایی، رتبه اول طراحی صحنه توسط پیام لاریان و سعید حسنلو و لوح تقدیر نور حسین نادری در جشنواره استانی نشان می دهد این نمایش از کیفیت خوبی برخوردار است.

 

پرسه های موازی: روایتی از انحطاط اخلاقی یک جامعه

نمایش پرسه های موازی اثر دیگری از پیام لاریان می باشد که توسط علی کاظمی وند از تبریز جواز حضور در جشنواره فجر را کسب کرد.

داستان نمایش که روایتگر انحطاط اخلاقی و ابتذال در جامعه است، راز زندگی سه نفر از پایین شهر تهران را بازگو می کند که در کشاکش زندگی دچار مشکلات عدیده ای شده و این امر باعث پایانی تلخ و زجرآور همچون مرگ می شود.

پرسه های موازی در سی امین جشنواره تئاتر استانی آذربایجان شرقی که با شرکت ۱۲ نمایش در روز‌های ۱۱ تا ۱۴ شهریور در تبریز برگزار شد، به روی صحنه رفت و توانست رتبه اول بهترین بازیگر زن را توسط محدثه حیرت، رتبه اول بهترین بازیگر مرد را توسط فرید ادهمی و رتبه دوم کارگردانی را توسط علی کاظمی کسب کند.

پرسه های موازی پس از دریافت جواز حضور در جشنواره فجر، در رقابت با سایر نمایش های استانی نیز توانست هیئت داوران را مجاب به انتخاب کند و جزو 14 اثر استانی مورد تایید آنها قرار گیرد. این نمایش در بخش مسابقه ایران 1 در جشنواره فجر حضور خواهد داشت.

 

«تاریخ مردم کوچه و بازار در قرن هیجده فرانسه» در فجر روایت می شود

شهر قزوین نیز با کاری دیگر از پیام لاریان با نام «تاریخ مردم کوچه و بازار در قرن هیجده فرانسه» خود را به جشنواره فجر معرفی کرد.

این اثر که از 19 مهر تا 7 آبان ماه 97 به مدت 20 شب در معرض دید عموم قرار گرفت، زندگی نویسنده و مترجمی به نام خسرو داد می باشد که توسط خلافکاران در گاراژی متروک در حاشیه شهر اسیر شده است.

نمایش تاریخ مردم کوچه و بازار در قرن هیجده فرانسه در بیستمین جشنواره تئاتر استان قزوین در رقابت با پنج نمایش دیگر

توانست رتبه اول کارگردانی (سعید شیخی)، اول بازیگری مرد (پیام نوروزی)، سوم بازیگری مرد (مجید یوسفی) و رتبه اول طراحی لباس (سعید شیخی)را کسب کند. ضمن اینکه در طراحی گریم و طراحی بروشور نیز شایسته تقدیر شد.

نمایش تاریخ مردم کوچه و بازار در قرن هیجده فرانسه، پس از کسب موفقیت در جشنواره استانی، در بین 63 نمایش استان ها نیز جواز ورود به جشنواره اصلی را کسب کرد و قرار است در بخش ایران 2 جشنواره فجر در معرض دید مخاطبان قرار گیرد.

 

«تاکسیدرمی»روایت صدمات جنگ از زوایه دیگر

مجتبی رستمی فر نمایشی با مضمون جنگ را برای جشنواره فجر آماده کرد. تاکسیدرمی داستان حیوانات اهلی است که در جنگ شرایط ناخوشایندی را گذرانده اند.

این نمایش که توسط رسول حق جو نوشته شده است، علاوه بر کسب پنج جایزه برتر در بیست و یکمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر، در سی‌امین جشنواره تئاتر استان خوزستان از 24 تا 27 آبان ماه که با حضور 19نمایش در شهرستان بندرماهشهر برگزار شد به روی صحنه رفت و توانست ضمن کسب رتبه اول بازیگری مرد توسط ناصر آل خمیس، رتبه اول طراحی لباس توسط سارا حسین پور، رتبه سوم نمایشنامه نویسی و رتبه دوم کارگردانی توسط مجتبی رستمی فر برای نمایش تاکسیدرمی، جواز حضور در بخش نهایی را دریافت کند.

نمایش تاکسیدرمی، پس از این حضور موفق، یکبار از از 6 الی 20 آذرماه 97 در پلاتو استاد لاریان تالار آفتاب اهواز در معرض دید عموم قرار گرفت. علاقه مندان می توانند این نمایش را در بخش مسابقه ایران 2 جشنواره بین المللی فجر ببینند.

 

تانگوی شیطان از رشت می آید

تانگوی شیطان به نویسندگی و کارگردانی وحید درویشی یکی دیگر از 14 نمایش برگزیده جشنواره بین المللی فجر است که در رقابت با 6نمایشی که از 7 تا ١٢ شهریورماه سی‌امین جشنواره استانی تئاتر گیلان به روی صحنه رفتند، جواز حضور در جشنواره نهایی را کسب کرد.

این نمایش که پیش از حضور در جشنواره استانی 2بار در بندرانزلی و رشت به اجرای عموم درآمده بود، در آن جشنواره توانست رتبه برتر کارگردانی، نمایشنامه نویسی، بازیگری زن(مرجان موسی نژاد)، بازیگری مرد (وحید درویشی)، موسیقی (ارش انتظامی)، طراحی لباس (معصومه شرقی)، طراحی صحنه (برزو رجبی و  وحید درویشی) و گریم (مرتضی غلامی) را کسب و به عنوان تنها اثر انتخابی استان گیلان معرفی شود.

تانگوی شیطان در جشنواره فجر در بخش بین المللی به نمایش در خواهد آمد.

 

چکامه‌هایی که حباب می‌شوند

«چکامه‌هایی که حباب می‌شوند» کاری از علی ذاکری اولین نمایش تاریخ هنرمندان تئاتر جزیره قشم است که به بخش نهایی جشنواره بین المللی فجر راه می یابد.

نمایشی در حوزه دفاع مقدس شکل گرفته و روایتگر داستان دو جوان جنوبی است که به خاطره اختلافات قومی نمی تواند باهم ازدواج کنند.

این نمایش در پنجمین جشنواره تئاتر منطقه آزاد قشم که از 14 تا 16  شهریورماه و با حضور 4 نمایش برگزار شد، عنوان برتر کارگردانی، عنوان برتر موسیقی (مراد درویشی و ولید باقرزاده)، عنوان برتر بازیگری مرد (کمیل جعفری)، عنوان دوم نمایشنامه نویسی (علی ذاکری) و عنوان دوم بازیگری زن (مرجان چشمه) را کسب کرد.

چکامه‌هایی که حباب می‌شوند در رقابت با 63 نمایش سراسر کشور نیز توانست نظر هئیت داوران را جلب و به عنوان یکی از 14 نمایش جواز حضور در جشنواره اصلی را کسب کند. این نمایش در بخش ماسبقه ایران 1 جشنواره فجر در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

 

«رسم عاشقی آب‌ها» شهرستان انار در ایلام

نمایش رسم عاشقی آب ها به کوشش مازیار رفعتی و با نگاهی به نمایش نامه های باغ آلبالو اثر آنتوان چخوف، عروسی خون نوشته فدریکو گارسیا لورکا، و بر اساس اساطیر، آیین ها و باورهای عامیانه شهرستان انار نوشته است.

داستان وانهادگی آناهید عروس قنات را روایت می کند که به واسطه جنگ اهالی روستا بر سر آب، عهد خود با قنات را شکسته و تن به آب نمی سپارد! مردم که قهر آناهید را بر نمی تابند خواهان برگشت او به پایاب هستند؛ آناهید برای در امان ماندن تنها دخترش نارگل از گزند مردم، ناگزیر به خواست آن ها تن در می دهد و راهی پایاب می شود اما...

محمداسماعیل بیگی این نمایش را برای اجرا در سی و دومین جشنواره تئاتر استان ایلام آماده و به اجرا گذارد و توانست در رقابت با 7اثر از چهار شهرستان دهلران، ایلام، آبدانان و ایوان جواز حضور در جشنواره فجر را دریافت کند.

رسم عاشقی آب ها در مسابقه ایران 2 جشنواره فجر به روی صحنه می رود.

 

رومئو و ژولیت روایت آزادگی در خشکسالی

رومئو و ژولیتا به کارگردانی مسعود صفری از مشهد پس از موفقیت در بیست و هشتمین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی که11 تا 14 شهریور ماه در مشهد برگزار شد، جواز حضور در جشنواره تئاتر فجر را کسب کرد.

نمایش رومئو و ژولیت برداشتی آزاد از نمایشنامه‌ رومئو و ژولیت اثر ویلیام شکسپیر  است که توسط میلاد کاشانی به رشته تحریر در آمده و داستان شهریست که به‌خاطر بحران خشکسالی و کمبود آب، قانونی وضع می‌کند تا از ازدواج و زادولد جلوگیری کنند. رومئو و ژولیت با وجود آگاه بودن به این قانون به یکدیگر علاقه‌مند شده و به شکل مخفیانه به عقد یکدیگر درمی‌آیند.

این نمایش در جشنواره تئاتر استانی مشهد پس از کسب رتبه اول کارگردانی، کسب رتبه دوم بازیگری مرد توسط محسن شهرکی، کسب رتبه سوم بازیگری زن توسط نینا گودرزی ئ کسب رتبه سوم طراحی صحنه توسط مسعود صفر، به جشنواره فجر معرفی و طی داوری نهایی از میان کلیه نمایش های استانی، جزو 14 اثر نهایی قرار گرفت.  

این نمایش در بخش مسابقه ایران 1 جشنواره بین المللی فجر به روی صحنه خواهد رفت.

 

عروس خون از بندر دیر می آید

عروس خون نمایشی است براساس اثر فدریکو گارسیا لورکا، که در ساختار اجرایی بر مبنای آداب و رسوم جنوب، طراحی و قابلیت اجرا پیدا کرده است.

داستان راوی فرار یک عروس در روز عروسی‌اش با معشوقه ایی‌ست که سال‌ها در انتظارش بوده و پیامدهای فاجعه آمیز این اقدام به تصویر می شد.

فضل‌الله عمرانی این نمایش را از بندر دیر، در سی‌امین جشنواره تئاتر استانی بوشهر که با حضور ١٤ نمایش از 25 تا 30 آبان برگزار شد، شرکت داد و ضمن کسب جایزه اول بخش کارگردانی، جایزه اول بخش طراحی صحنه (پژمان برزگر)، جایزه دوم بازیگر زن (زیبا دریا سفر) و جایزه سوم بازیگر زن (ندا بداغی)، جواز حضور در جشنواره فجر را به دست آورد.

عروس خون در بخش مسابقه ایران 1 جشنواره فجر به نمایش درخواهد آمد .

 

یک خانواده محترم از تهران

تنها نمایشی که از تهران در بخش جشنواره استانی توانست جواز حضور در مرحله نهایی جشنواره بین المللی فجر را کسب کند، نمایش یک خانواده محترم به کارگردانی عادل عزیزنژاد از شمیرانات بود.

داستان نمایش در خصوص مردی معتاد به نام رضاست که شش ماه در کمپ پاک‌سازی به سر برده پس از خروج و رجوع به خانه‌اش متوجه می‌شود که در غیاب او برادرزنش - مهرداد - با کمک همسرش، زیبا  طلاق غیابی گرفته و خانه‌اش را نیز عوض کرده تا بتوانند رحم زیبا را به صاحب کار مهرداد (شاهین) که فردی بازاری است و صاحب فرزند نمی‌شود اجاره دهند و پس از طلاق شاهین از زنش با او ازدواج کند . رضا پس از پی بردن به ماجرا از مهرداد طلب پول می‌کند و مهرداد که مخفیانه همه پولی را که از شاهین گرفته می‌گریزد و زیبا با بچه بیمارش که نیاز به پیوند کبد دارد تنها می‌ماند ...

این اثر اجتماعی در بیست و سومین جشنواره تئاتر استان تهران طی روزهای ۶ الی ۱۰ شهریور ماه با 13 نمایش به رقابت پرداخت و توانست ضمن کسب عنوان برتر کارگردانی، نمایشنامه نویسی(مسعود هاشمی نژاد)، طراحی صحنه(سیدمحمدرضا مرتضوی)، موسیقی (سیدجمال الدین حسینی) و کسب عنوان سوم بازیگری زن توسط صفورا خوش طینت، به بخش نهایی جشنواره فجر معرفی و در آنجا در رقابت با نمایش های سایر استان ها، جواز حضور در جشنواره اصلی را کسب کند.

این نمایش قرار است در بخش مسابقه ایران 2 به روی صحنه رود.

 

فارس «یک هفته راه رفتن در بهشت» را معرفی کرد

یک هفته راه رفتن در بهشت آخرین نمایش 14 گانه جشنواره فجر استان هاست که برای حضور در جشنواره نهایی معرفی شد.

داستان این نمایش که سید محمد هادی هاشم زاده برای حضور بیست‌ونهمین دوره جشنواره تئاتر استان فارس انتخاب کرد، در خصوص پسر جوانی است که در خواب، مادر درگذشته اش را می بیند و از این طریق وارد گذشته و خاطرات دور مادرش می شود.

یک هفته راه رفتن در بهشت، در جشنواره استانی فارس با 14 نمایش دیگر رقابت کرد و پس از کسب رتبه دوم کارگردانی، رتبه دوم بازیگری زن(الهام کشاورز) و رتبه دوم بازیگری مرد (بهنام مرادی) توانست جواز حضور در بخش نهایی را کسب کند.

این نمایش در رقابت با سایر نمایش های استانی نیز موفق ظاهر شد و به عنوان یکی از 14 نمایش معرفی شده از جشنواره های استانی در جشنواره بین المللی فجر حضور خواهد داشت. این نمایش را علاقه مندان می توانند در بخش بین المللی جشنواره مشاهده کنند.

 

خاطر نشان می شود هیئت انتخاب، در کنار این آثار،  14 اثر را هم برای حضور در بخش تئاتر فجر استانی انتخاب کردند که اسامی آنها نیز بر اساس حروف الفبا عبارتند از:

 اسماعیل  به کارگردانی سینا شفیعی از کرج

آنتیگونه  به کارگردانی افق ایرجی از اراک

اوسنه به کارگردانی مهدی آشوغ از اندیمشک

 خواجه عطا  به کارگردانی حسین غلام‌شاهی از میناب

خدمتکار به کارگردانی شهرام پورعسگر از آبادان

 ده هزار و یک شب  به کارگردانی مریم طرفی از آبادان

خانه  به کارگردانی سینا علی پور از بابلسر

 زل زدن با دوربین شکاری به تاریخ  به کارگردانی صابر محمدی از گچساران

 دوک  به کارگردانی مسلم نارکی از گچساران

زندمان  به کارگردانی نصیر برهان زهی از ایرانشهر

فخرالزمان  به کارگردانی عادل ابراهیم‌نیا از اردبیل.

گذشتن از گذشته‌ای که نمی‌گذرد  به کارگردانی ابوالفضل فرهادی از شیراز

مرجن  به کارگردانی رسول اونق و شهرام ایری از بندر ترکمن

 همه چیز می‌گذرد، تو نمی‌گذری  به کارگردانی محمدرضا حیدری از کرمان

گفتنی است سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با دبیری نادر برهانی مرند از ۲۲ بهمن تا ۴ اسفند ماه برگزار خواهد شد.

 




مطالب مرتبط

کارگردان حاضر در بخش مسابقه تئاتر ایران مطرح کرد

حامد شفیع‌خواه: تنوع آثار و عدم انتخاب سلیقه‌ای از نکات مثبت جشنواره 42 فجر هستند
کارگردان حاضر در بخش مسابقه تئاتر ایران مطرح کرد

حامد شفیع‌خواه: تنوع آثار و عدم انتخاب سلیقه‌ای از نکات مثبت جشنواره 42 فجر هستند

حامد شفیع‌خواه، کارگردان حاضر در بخش مسابقه تئاتر ایران، تنوع آثار و عدم انتخاب سلیقه‌ای را از نکات مثبت چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر دانست.

|

گفت‌وگو با کارگردان حاضر در بخش میهمان جشنواره فجر

وحید نفر: «دور»؛ روایتی کمدی-تراژیک از تأثیر جنگ بر زندگی آدم‌هاست
گفت‌وگو با کارگردان حاضر در بخش میهمان جشنواره فجر

وحید نفر: «دور»؛ روایتی کمدی-تراژیک از تأثیر جنگ بر زندگی آدم‌هاست

وحید نفر، کارگردان نمایش «دور» که در بخش میهمان چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حضور دارد، این اثر را روایتی کمدی-تراژدی از تأثیر جنگ بر زندگی آدم‌ها معرفی کرد.

|

گفت‌وگو با کارگردان حاضر در بخش مسابقه جشنواره تئاتر فجر

محمدحسین علیپور: بخش فراگیر اتفاقی نوین در عرصه تئاتر کشور است
گفت‌وگو با کارگردان حاضر در بخش مسابقه جشنواره تئاتر فجر

محمدحسین علیپور: بخش فراگیر اتفاقی نوین در عرصه تئاتر کشور است

کارگردان نمایش «برداشت آزاد» با بیان اینکه بخش فراگیر یک اتفاق نوین در عرصه تئاتر کشور است، می‌گوید کار کردن با افراد توان یاب نیازمند صبوری و تلاش بسیار است.

|

چهاردهمین جشنواره تئاتر استانی جنوب کرمان، برگزیدگان خود را شناخت

چهاردهمین جشنواره تئاتر استانی جنوب کرمان، برگزیدگان خود را شناخت

آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره تئاتر استانی جنوب کرمان، شب گذشته (چهارشنبه اول آذر) برگزار شد و با نظر هیئت داوران، نمایش صحنه‌ای «میردوست دلارته» به بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر مناطق فجر راه‌ یافت.

|

نظرات کاربران