در حال بارگذاری ...

”سامورایی مجنون” نمایشی که بر داستان‌های اخلاقی با پایان پیروزمندانه، نیشخند می‌زند

”سامورایی مجنون” نمایشنامه‌ای است که نخستین بار در سال ۱۸۲۵ در توکیوی سابق بر صحنه رفت و امسال در بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا می‌شود.

”سامورایی مجنون” نمایشنامه‌ای است که نخستین بار در سال 1825 در توکیوی سابق بر صحنه رفت و امسال در بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا می‌شود.
به گزارش ایران تئاتر، این نمایشنامه در دو روز آخر جشنواره به کارگردانی”شو ریوزانجی” باموسیقی”ماکوتو هوندا” در تالار وحدت به روی صحنه می‌رود.
این نمایش درباره متجاوزان و خطاکاران است. این اثر، مردم را جذب می‌کند زیرا خطاکاران، بی‌رحمی این جهان و خواسته‌‌های انسان را نشان می‌دهد و این، واقعیت جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کنیم. این نمایش پر از قساوت است. قساوتی که بر داستان‌های اخلاقی با پایان پیروزمندانه نیکی، نیشخند می‌زند.
سامورایی مجنون با عنوان اصلی”کامی کاکتو سانگوتای ستسو” در دوره”ادو” به روی صحنه رفت. نویسنده این نمایشنامه را تصویرگر زندگی مردمان حاشیه جامعه می‌دانند. نابنوکو سکوریا در نوشتن این اثر از جنایتی واقعی(کشته شدن پنج نفر)، نمایشنامه درباره کشتار گروهی و یک کابوکی مشهور به نام”چوشینگورا” الهام گرفته است.
در نشریه راهنمای تئاتر(Theater Guide) درباره این نمایشنامه نوشته شده:«این بهترین سامورایی مجنونی بود که تا به حال دیده‌ام. اجرا، سرشار از انرژی بود. به نظر می‌رسد کارگردان می‌خواهد بگوید آنچه دنیا را به پیش می‌برد، حرص و شهوت است.»
سامورایی مجنون، ساعت19 در تالار وحدت به روی صحنه می‌رود.