در حال بارگذاری ...
بزرگداشت مرضیه محبوب با حضور مدیرکل هنرهای نمایشی در مدرسه سینما تئاتر هنر هفتم برگزار شد

تقدیر صمیمانه از مادربزرگ عروسک‌ها

مراسم بزرگداشت مرضیه محبوب هنرمند پیشکسوت تئاتر عروسکی با حضور مدیرکل هنرهای نمایشی و جمعی از هنرمندان مطرح تئاتر بعداز ظهر روز شنبه ۳۰ تیرماه در مدرسه سینما تئاتر هنر هفتم برگزار شد.

به گزارش ایران تئاتر، به همت مدرسه سینما تئاتر هنر هفتم بعد از ظهر روز شنبه 30 تیرماه مراسم بزرگداشت مرضیه محبوب هنرمند پیشکسوت و با سابقه تئاتر عروسکی با حضور شهرام کرمی مدیرکل هنرهای نمایشی و جمعی از هنرمندان شناخته شده تئاتر در فضایی صمیمی و شاد و کودکانه در محل این مدرسه هنری برگزار شد.

در این مراسم که برای قدردانی از تلاش‌های بی‌شائبه‌ی مرضیه محبوب طراح عروسک‌های ماندگاری مانند عروسک‌های «شهر موش‌ها» و «کلاه قرمزی» برگزار شد، هنرمندانی همچون؛ عادل بزدوده، مرضیه محبوب، هرمز هدایت، عیسی یوسفی‌پور، آزاده پورمختار، هما جدیکار، شیما بخشنده، فهیمه باروتچی، محمد اعلمی، شادی پورمهدی، بهارک بابک، رسول صادقی و... حضور داشتند.

در ابتدای این برنامه پس از اجرای یک نمایش عروسکی درباره مرضیه محبوب که متن آن را امیر سلطان احمدی نوشته بود و محمد لقمانیان و شراره طیار آن را با گروهی از  هنرجویان کودک مدرسه سینما تئاتر هنر هفتم آماده اجرا کرده بودند، طیار و لقمانیان توضیحاتی درباره شیوه آماده سازی این نمایش با کودکان دادند و بعد از این نمایش با بازی پرنیا اصغرزاده، فاطمه حیدرهانی، صدرا معمر، اهورا پوراسکندری، سبحان سهراب و هومن اردکانی زاده اجرا شد.

پیمان فاطمی یکی دیگر از نمایشگران عروسکی که اجرای این برنامه را بر عهده داشت، در جای جای برنامه درباره ویژگی‌های عروسک‌هایی که مرضیه محبوب می‌سازد، صحبت کرد و گفت این عروسک‌ها آنقدر زنده و با احساس هستند که هر عروسک‌گردانی آرزو دارد آنها را هدایت کند.  

قرائت یادداشت فرشته طائرپور درباره مرضیه محبوب که توسط هرمز هدایت خوانده شد بخش بعدی این برنامه بود.

در ادامه عیسی یوسفی‌پور نیز بعنوان همکار این هنرمند در مجموعه «کلاه قرمزی» خاطراتی درباره این هنرمند بیان کرد و گفت: هرگز از ایشان بدی ندیده‌ام و از آشنایی با ایشان که هنرمند درجه یکی هستند، خیلی خوشحالم.

آزاده پورمختار بعنوان صداپیشه عروسک فراموش نشدنی «زی زی گولو» با بیان اینکه مرضیه محبوب دوست و انسانی بسیار خوب  و یک هنرمند داست، گفت: عروسک‌های مرضیه محبوب همانند شخصیت او مهربان و صمیمی هستند.

او خطاب به مرضیه محبوب گفت: از آشنایی و دوستی با تو خیلی خوشحالم و به بزرگی و هنرمندی تو افتخار می‌کنم.

بعد از آزاده پورمختار نوبت به عادل بزدوده کارگردان شناخته شده تئاتر عروسکی و سازنده عروسک «زی زی گولو» رسید و او نیز خاطراتی از دوره دانشکده و هم دوره‌ای بودن با مرضیه محبوب را برای حاضران بیان کرد. او خاطره غم‌انگیز هم از نابود شدن عروسکی به نام «موش نمکی» تعریف کرد که به دلیل رفتار غیرحرفه‌ای تهیه کننده آن پروژه از بین رفته بود اما به همت مرضیه محبوب این عروسک دوباره ساخته شد همین تلاش و غیرت او باعث نزدیکتر شدن اعضای آن گروه شد.

در این برنامه دو هنرجوی کودک؛ سبحان سهراب و هومن اردکانی‌زاده دو قطعه استناداپ کمدی اجرا کردند و فاطمه حیدرهانی دیگر هنرجوی کودک این مدرسه با همراهی محمدرضا پوستی یکی از مربیان موسسه قطعه‌ای موسیقی اجرا کردند.اجرای یک برنامه شعبده بازی توسط سپینود بختیاری از دیگر بخش‌های این مهمانی بود.

پایان بخش این برنامه بخش فیلم کوتاهی درباره مرضیه محبوب با کارگردانی مهدی آشنا بود. در این فیلم هنرمندانی مانند حمید جبلی، هنگامه مفید، شیما بخشنده، محمد اعلمی و پریسا نعتمی مقدم درباره این هنرمند و عروسک‌هایش صحبت کرده بودند.

اهداء مجسمه کوچکی از مرضیه محبوب همراه با هدایایی دیگر بخش بعدی این برنامه بود.




مطالب مرتبط

در آیین اختتامیه جشنواره تئاتر ارتش مطرح شد

کاظم نظری:  اثر برگزیده جشنواره ارتش به جشنواره تئاتر فجر راه پیدا می‌کند
در آیین اختتامیه جشنواره تئاتر ارتش مطرح شد

کاظم نظری: اثر برگزیده جشنواره ارتش به جشنواره تئاتر فجر راه پیدا می‌کند

کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی در آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر ارتش از راه‌یابی یک اثر برتر از این جشنواره سراسری به جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر و اثری دیگر به جشنواره تئاتر دفاع مقدس در سال آینده خبر داد.

|

هم‌زمان با سالروز 52 سالگی مرکز تئاتر کانون

اجرای نمایش «قورباغه و غریبه» آغاز شد
هم‌زمان با سالروز 52 سالگی مرکز تئاتر کانون

اجرای نمایش «قورباغه و غریبه» آغاز شد

سالروز تاسیس مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری، با حضور عادل بزدوده، جمعی از هنرمندان، کودکان و نوجوانان و والدین بچه‌ها و آغاز اجرای نمایش «قورباغه و غریبه» گرامی داشته شد.

|

نظرات کاربران