در حال بارگذاری ...
گزارش مشروح نشست مجازی با روسای انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها

رضا بصیرت : ایران تئاتر را با هدف پخش آنلاین نمایش ها ارتقاء می دهیم
با همکاری، تعامل سازنده و برنامه‌ریزی حداکثر بهره را از شرایط کنونی ببریم

نخستین جلسه گفت‌وگوی مدیرکل هنرهای نمایشی و مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی کشور با روسای دفاتر انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها متاثر از شرایط شیوع بیماری کرونا، روز گذشته ۳۰ تیرماه در فضای مجازی و به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد. در این نشست مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی گفت: تلاش می‌کنیم سایت ایران‌تئاتر را از لحاظ زیرساختی ارتقا دهیم تا بتوانیم شاهد پخش نمایش‌ها به صورت آنلاین از طریق آن باشیم.

به گزارش ایران تئاتر، صبح روز دوشنبه ۳۰ تیرماه جلسه مجازی گفت‌وگو و دیدار قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی و رضا بصیرت مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی کشور با روسای دفاتر انجمن‌های هنرهای نمایشی سراسر ایران  برگزار شد.

شناسایی ظرفیت‌ها و جلب مشارکت‌ها در شرایط مواجه با کاهش اعتبار

در ابتدای این دیدار مجازی که در دفتر مدیرکل هنرهای نمایشی رخ داد رضا بصیرت در سخنانی کوتاه گفت: اهتمام ویژه انجمن هنرهای نمایشی کشور در خصوص توجه به بخش استانی است. در شرایطی که با کاهش اعتبار مواجه‌ایم و محدودیت‌های اعتباری را پشت سر می‌گذاریم، می‌کوشیم با شناسایی ظرفیت‌ها و جلب مشارکت‌ها حداکثر بهره‌برداری را رقم بزنیم.
مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی کشور با اشاره به استفاده از ظرفیت «درگاه تخصصی هنرهای نمایشی ایران و سایت ایران‌تئاتر در بهره‌گیری از فضای مجازی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم سایت ایران‌تئاتر را از لحاظ زیرساختی ارتقا دهیم تا بتوانیم شاهد پخش نمایش‌ها به صورت آنلاین از طریق آن باشیم.  
بصیرت تاکید کرد: ما می‌دانیم که از نظر اعتباری نمی‌توانیم آن‌چنان کمکی به دوستان‌مان در استان‌ها برسانیم اما چشم‌اندازمان این است که از ظرفیت انجمن‌ها در استان‌ها به بهترین شکل ممکن بهره‌برداری شود.
او در پایان گفت: امید است روسای محترم انجمن‌ها با شناسایی ظرفیت و پتانسیل انجمن هنرهای نمایشی استان و تعامل سازنده و موثر با سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی و خصوصی در جهت جلب مشارکت و استفاده از ظرفیت موجود اقدام نمایند و انشاالله با همکاری، تعامل سازنده و برنامه‌ریزی حداکثر بهره را از شرایط کنونی ببریم و حوزه نمایش را یک گام به جلو هدایت کنیم.

از امضای تفاهم‌نامه برای مشخص شدن سهم اداره‌کل هنرهای نمایشی در حمایت از تئاتر استان‌ها تا لزوم بهره‌برداری از تئاترشهر استان‌ها

قادر آشنا دومین سخنران این دیدار مجازی بود که در صحبت‌هایی کوتاه توضیح داد: از آقایان شهرام کرمی، حمید نیلی و جواد مستخدمی که چه در اداره‌کل و چه در انجمن هنرهای نمایشی زحمت بسیار کشیدند سپاسگزارم. از این که اولین جلسه با شما بزرگواران در فضای مجازی در جریان است خوشحال و امیدوارم بتوانیم نهایت بهره‌برداری را از فضای به وجود آمده انجام دهیم. اجازه می‌خواهم از مقدمات بگذرم، چند نکته را عرض کرده و سپس صحبت دوستان را بشنوم.  
مدیرکل هنرهای نمایشی با تاکید بر لزوم به تثبیت رسیدن و ارتقا یافتن جایگاه انجمن هنرهای نمایشی گفت: نقش و جایگاه انجمن باید تثبیت شود و ارتقا یابد و در این صورت است که باقی مسائل قابل حل می‌شود. خوشحالم عرض کنم که تمام تلاش ما بر این است که این جایگاه ماندگار شود. ما به دنبال دادن شخصیت مستقل قانونی و حقوقی به شعب انجمن‌های هنرهای نمایشی سراسر کشور هستیم، به گونه‌ای که با عوض شدن مدیران‌کل دچار تغییر و تحول نشوند. ما بر فرازوفرودها واقفیم و حفظ شخصیت مستقل حقوقی شعب انجمن در عین ارتباط با اداره‌کل هنرهای نمایشی و فراهم کردن بستری برای بهره‌مندی از امکانات، مسائل مدنظرمان است. هر چه در پررنگ‌تر کردن نقش انجمن جلوتر برویم نکاتی مطرح می‌شود که می‌کوشیم از طریق شکل دادن به اساسنامه مرتفع‌شان کنیم و این اولین نکته است.  
آشنا با تاکید بر عقد تفاهم‌نامه‌ای جهت مشخص شدن سهم اداره‌کل هنرهای نمایشی در حمایت از تئاتر استان‌ها تصریح کرد: نکته دوم در رابطه با تئاتر استان‌ها این است که طی رایزنی‌ با شخص دکتر سیدعباس صالحی، معاون محترم هنری ایشان و مجموعه مدیران مرتبط با استان‌ها در حال تلاش برای عقد تفاهم‌نامه‌ای هستیم که خوشحالم اعلام کنم امروز در حال نهایی شدن است. این تفاهم‌نامه  میان معاونت هنری و اداره‌کل هنرهای نمایشی منعقد و طی آن سهم اداره‌کل در حمایت از تئاتر استان‌ها مشخص خواهد شد. ما اعلام کردیم حتی اگر معاونت از بستر لازم برای عقد چنین تفاهم‌نامه‌ای برخوردار نیست، اداره‌کل می تواند آن را امضا کند و به آن‌چه در ضمنش گفته شده است احترام بگذارد.
او با تاکید بر لزوم حمایت از روند اجراهای عمومی در استان‌ها و همچنین جریان نمایشنامه‌نویسی تصریح کرد: نکته دیگر لزوم حمایت از روند اجراهای عمومی در استان‌ها و جریان نمایشنامه‌نویسی است. متاسفیم که به دلیل شرایط موجود، توفیق برگزاری جشنواره خیابانی مریوان، جشنواره کودک‌ونوجوان همدان و جشنواره فتح خرمشهر را به شکل پیشین نداشتیم اما طی گفت‌وگو با همکاران‌مان در معاونت هنری به این نتیجه رسیدیم که جشنواره‌ها را تعطیل نکرده و به گونه‌ای دیگر برگزارشان کنیم. از این رو حمایت از اجراهای عمومی گروه‌ها در استان‌ها که در راستای عمل به مقررات کاهش تردد و رفت‌وآمد، صادرشده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، نیز هست از جمله نکات مدنظر ماست.
آشنا با اشاره به لزوم بهره‌برداری بیش از پیش از تئاترشهرها در استان‌ها تاکید کرد: نکته چهارم استفاده و بهره‌برداری از سالن‌ها یا همان تئاترشهرها در استان‌هاست که تعدادی از آن‌ها در اختیار دوستان قرار گرفته است. ما باید طی برنامه‌ریزی‌ای دقیق مشخص کنیم شعب انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها چگونه می‌توانند از سالن‌های ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهره‌برداری کنند و روند این بهره‌برداری باید به انجمن‌ها واگذار شود.
او صحبت‌هایش را با تمرکز بر فضای مجازی ادامه داد و گفت: نکته پنجم بحث استفاده اهالی تئاتر استان‌ها از فضای مجازی است که می‌کوشیم زیرساخت‌های بهره‌مندی از آن را از طریق سایت ایران‌تئاتر فراهم کنیم و از همه شما تقاضامندیم در این خصوص با جناب آقای بصیرت و دوستان سایت ایران‌تئاتر در ارتباط باشید.
آشنا با در خصوص لزوم ارتباط روسای شعب انجمن‌های هنرهای نمایشی استان‌ها با ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: این ارتباط باید ارتباطی مداوم و منطقی باشد تا بتوان نهایت استفاده را از آن کرد.
او همچنین به اشاره به سهم ۲۰ درصدی حمایت‌های دولتی از اجراهای عمومی در استان‌ها گفت: چیزی نزدیک به ۲۰ درصد حمایت دولتی برای فعالیت‌های تئاتر استان‌ها در حوزه اجراهای عمومی اختصاص داده شده است. بودجه تئاتر استان باید از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها تامین شود اما سالیان سال است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سیاست حمایت دولتی را نیز مدنظر دارد و برای نیل به آن سهمی ۲۰ درصدی درنظرگرفته‌ایم.
آشنا در خصوص پرداخت مطالبات هنرمندان از اداره‌کل هنرهای نمایشی نیز گفت: پیش‌تر اعلام کردم که ما بدهی‌ها را پرداخت کردیم. ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بدهی اداره‌کل به هنرمندان، مبلغی بود که براساس لیستی که انجمن هنرهای نمایشی با امضای مدیرکل وقت تحویل‌مان داد و مطالبات سالیان گذشته هنرمندان بود پرداخت شد. در این میان سهم مطالبات شرکت‌کنندگان در جشنواره صاحبدلان و مریوان متعلق به استان‎ها بود که پرداخت شد. این را در پاسخ به دوستانی که پرسیده بودند چرا تنها مطالبات هنرمندان تهرانی را پرداخت کردید و چیزی به استان‌ها تعلق نگرفت عرض می‌کنم، آن مطالبات مربوط به گذشته بود و اکنون هیچ هنرمندی هیچ سندی ندارد که طبق آن مبلغی از ما بخواهد و ما پرداخت نکرده باشیم.

آموزش در فضای مجازی، مطالبه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری

ابراهیم شریفی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نخستین کسی بود که بعد از پایان صحبت‌های بصیرت و آشنا، شروع به سخنرانی کرد.
او ضمن سپاسگزاری از قادر آشنا جهت پذیرفتن مدیریت اداره‌کل هنرهای نمایشی گفت: شرایط فعلی که نمی‌توانیم ارتباطی مستقیم و رودررو با مخاطب داشته باشیم، بهترین زمان برای آموزش در فضای مجازی است. خواهش من این است که در بحث آیین‌نامه، آموزش در فضای مجازی را نیز برای استان‌ها لحاظ کنید. استدعا دارم با تمرکز بر بحث آموزش در فضای مجازی گامی مثبت برداریم.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان کرمانشاه مطرح کرد: از زیر دِین هنرمندان ماندن در سال ۹۷ و ۹۸ تا استقبال از بازگشایی تئاترشهر استان‌ها

محمدرضا درند رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان کرمانشاه، سخنران بعدی بود.  
درند در ابتدا با اشاره به اجرایی نشدن تفاهم‌نامه میان ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها و شعب انجمن هنرهای نمایشی در سال ۹۷ و ۹۸ گفت: ممنونیم که جناب آشنا در بدترین شرایط مسئولیتی را پذیرفتند که پذیرش آن از سوی ایشان خیال ما را تا حدی آسوده کرد. می‌خواهم به دو سال خلا اشاره کنم. در سال ۹۷ و ۹۸ ادارات‌کل به هیچ عنوان حمایتی آن‌چنانی از اهالی تئاتر استان نکردند. بعضی دوستان به عنوان مثال در کردستان یا چهارمحال و بختیاری کمک کردند اما دیگران ریالی ندادند علی‌رغم این که تاکید شده بود ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی موظفند برای حمایت از تولید تئاتر مبالغی را اختصاص دهند، ندادند و الله‌اعلم که آن مبالغ چه شد. خواهش من این است که فکری به حال این دو سال کنید. در سال ۹۶ تفاهم‌نامه‌ها تا حدودی اجرایی شد اما در ۹۷ و ۹۸ نَه و ما زیر دِین هنرمندان هستیم و به آن‌ها بدهکار و مقروض. استدعا می‌کنم از شعب انجمن‌ هنرهای نمایشی در استان استعلام کنید و بپرسید ادارات‌کل در دو سال ذکرشده چه میزان بابت تولید تئاتر، نه برگزاری جشنواره‌ها، مشخصا بابت تولید تئاتر کمک کرده‌اند؟! ما علاقه‌مندیم با ادارات‌کل در ارتباط باشیم اما آن‌ها چیز دیگری در ذهن‌شان است و دوست دارند اتفاقات دیگری رخ دهد. خواهش می‌کنم ورود کنید و ببینید اهالی تئاتر استان‌ها بابت این نبود ارتباط چگونه لطمه می‌بینند.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان کرمانشاه به تئاترشهرها نیز اشاره کرد و افزود: در خصوص بحث تئاترشهرها خواهش می کنم بسیار خرسندم که هم شما و هم آقای بصیرت می‌دانید اگر تئاترشهرها برگردند بسیاری از مشکلات حل می‌شود. ادارت‌کل سالن‌هایی در اختیار دارند که فاقد درآمدهای‌شان را به عنوان تئاترشهر تعیین می‌کنند و دارای درآمدها را به صورت غیرقانونی با عنوانی غیر از تئاترشهر و به عنوان سالن‌هایی چندمنظوره با امکان بهره‌برداری‌هایی غیر از اجرای نمایش.   

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان هرمزگان مطرح کرد: از دریافت ۱۰ میلیون تومان بعد از سه سال تا پیشقدمی در استفاده از فضای مجازی

حسین کریمی رئیس انجمن هنرهای نمایشی هرمزگان نفر بعدی بود که در این ویدئوکنفرانس صحبت کرد.
کریمی با اشاره به توانمندی اهالی تئاتر استان هرمزگان گفت: با توجه به صحبت‌های جناب آشنا خیلی از صحبت‌های من بی‌مورد می‌شود و از شنیدن صحبت‌های نویدبخش ایشان بسیار خوشحال و متشکرم. به عنوان رئیس انجمن و عضو هیئت‌رئیسه اعلام می‌کنم با همه توان تلاش می‌کنیم تا تئاتر استان بدرخشد. از جمله این تلاش‌ها می‌توانم به افتتاح ۱۰ پلاتو در سطح استان اشاره کنم و از استاندار سپاسگزار باشم که پیگیرانه کلنگ آن را بر زمین زد.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی هرمزگان در خصوص پرداخت مطالبات هنرمندان نیز توضیح داد: تنها مبلغی که ما بعد از سه سال دریافت کردیم ۱۰ میلیون تومان بود که نمی‌دانستم چگونه مطالبات بیش از ۷۰ اجرای عمومی سال گذشته را با آن پرداخت کنیم. ما شاکریم که در روابط‌مان مشکلی با مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نداریم و احتمالا چنان که می‌دانید علت عدم حضور ایشان نیز فوت برادرشان است.
کریمی به تمرکز اهالی تئاتر استان هرمزگان بر بهره‌برداری از امکانات فضای مجازی نیز اشاره کرد و گفت: استان هرمزگان پیشقدم استفاده از فضای مجازی بوده است. در جشنواره استانی که سال گذشته برگزار شد نیز مراسم پایانی را به صورت زنده پخش کردیم. ما، همه روسال انجمن، متعهد می‌شویم تمام هم‌وغم‌مان تئاتر استان‌مان باشد و برای رفع مشکلات هنرمندان بکوشیم.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان چهارمحال و بختیاری: در استان ما هیچ نهاد دولتی یا خصوصی جز ارشاد حمایت‌مان نمی‌کند

سخنران بعدی فرشید بزرگ‌نیا رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان چهارمحال و بختیاری بود.
بزرگ‌نیا با اشاره به روابط حسنه انجمن هنرهای نمایشی استان چهارمحال و بختیاری با اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت: جناب آقای آشنا که خود فرزند تئاتر استان‌ها هستند توجه‌ای ریشه‌ای به جایگاه انجمن هنرهای نمایشی دارند. واقعیت این است که تئاتر در استان‌ها توسط انجمن هنرهای نمایشی پابرجا مانده است و اگر انجمن نبود شیرازه تئاتر استان‌ها از هم پاشیده می‌شد. درخواست ما تثبیت جایگاه انجمن هنرهای نمایشی در استان‌ها و بهبود نحوه تعامل‌شان با سازمان‌ها، نهادها و به ویژه ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است. جناب آقای شریفی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری پیشکسوت تئاترند و ما ارتباط بسیار خوبی با یکدیگر داریم. ما تلاش می‌کنیم چنان‌چه میان انجمن و اداره‌کل مشکلی پیش بیاید با تعامل مرتفعش سازیم چون بسیاری از مشکلات به همین عدم تعامل برمی‌گردد. شاهد هستیم که به عنوان مثال در فلان شهر، شهرداری هزینه بسیاری برای تئاتر و تئاتری‌ها می‌کند اما در استان ما جز اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کسی نیست و هیچ کس جز این عزیزان از ما حمایت نکرده است، پس استان‌ها را متفاوت ببینیم.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان چهارمحال و بختیاری در خصوص وضعیت هنرمندان استان تحت‌ تاثیر شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا هم گفت: بکوشیم در هر قالبی که می‌توانیم، مخصوصا در شرایط حال حاضر، حامی هنرمندان آسیب‌دیده استان‌ها باشیم. هنرمندان بسیاری در استان ما و استان‌های دیگر زندگی‌شان از تئاتر می‌گذشت. اداره کل هنرهای نمایشی و «ستاد بررسی شرایط و ضرر و زیان‌های گروه‌ها و تماشاخانه‌های خصوصی در وضعیت کرونایی» آمار و ارقامی از ما خواستند که نمی‌دانیم حاصلش چه شد؟ تقاضامندیم بحث حمایت از اجراهای عمومی به شکلی ویژه‌تر  دیده شود و بدانیم که در بعضی استان‌ها می‌توان از خدمات بخش خصوصی استفاده بیشتری کرد.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان همدان: کمک مالی به همدان جهت برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان است، نه گسترش اجراهای عمومی هنرمندان استان

کیانوش بهروزپور رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان همدان سخنران بعدی بود.
او ضمن اشاره به «همایش یک‌روزه روسای انجمن‌های نمایش سراسر کشور به میزبانی شهر مشهد» که در تیر ۱۳۹۸ برگزار شد، گفت: قبل از هر چیز از آقایان آشنا و بصیرت سپاسگزارم و همچنین از زحمات مدیرکل پیشین هنرهای نمایشی جناب آقای کرمی. از فراهم شدن امکان برگزاری این دیدار مجازی خوشحالم زیرا چنان که مستحضرید آخرین دیدار ما جلسه‌ای مشهد بود.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان همدان با اشاره به روابط حسنه این انجمن با اداره‌کل گفت: بخشی از صحبت‌های دوستان مبتلابه تمام استان‌هاست. همه ما درگیر مشکلاتی هستیم اما به عنوان مثال تعامل ما در انجمن هنرهای نمایشی، چه در دوره قبل و چه در دوره فعلی، با اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی‌مان عالی است. فراموش نکنیم که ادارات‎کل نیز محدودیت‌هایی دارند و فرضا اگرچه به لحاظ سخت‌افزاری و در اختیار گذاشتن سالن می‌توانند کمک‌حال اهالی تئاتر استان باشند اما به لحاظ مالی دست‌شان تنگ است.
بهروزپور با اشاره به این که بیشترین کمکی که برای تئاتر استان همدان در نظر گرفته می‌شود در قالب کمک‌هزینه جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان این شهر است که علی‌القاعده تاثیری بر افزایش میزان اجراهای عمومی در طول سال ندارد، تصریح کرد: ممکن است بگویید در میان استان‌ها، بیشترین کمک مالی به استان ما می‌شود اما از یاد نبریم در چه قالبی؟ در قالب جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان. از پولی که برای جشنواره جذب می‌شود ریالی به جیب هنرمندان استان نمی‌رود، شاید ما هم چند گروه نمایشی داشته باشیم که مانند دیگر گروه‌ها در جشنواره حاضر می‌شوند اما باقی ماجرا هزینه‌کَردی برای کل کشور است.  
او با ارائه گزارشی از آن‌چه این روزها در تئاتر همدان می‌گذرد، گفت: با وجود تعطیلی چند ماهه تئاتر، ما همچنان جلسات را در دفتر انجمن برگزار می‌کنیم هرچند عملا نمی‌توان بسیاری از فعالیت‌ها را انجام داد. ما جشنواره استانی «اتود»، ورکشاپ‌هایی ویژه جوانان با حضور اساتید راهنما، نمایشنامه‌خوانی هفتگی در تئاترشهر، دیدار با پیشکسوتان به صورت استانی و عیادت از بزرگانی که خانه‌نشین شده‌اند، برگزاری جلسه با پیشکسوتان و جوانان، مجمع عمومی و جلسه پرسش و پاسخ با معاون هنری و مدیرکل را داشته‌ایم. همچنین برای اولین بار بود در تاریخ تئاتر همدان از تمام سرپرستان گروه‌های پروانه‌دار شامل ۲۱ گروه بدون در نظر گرفتن سابقه و رزومه و در کنار آن از ۴۰ پیشکسوت طی مراسمی با چاپ و رونمایی تمبر به تفکیک در حضور مدیرکل و معاون محترم تقدیر به عمل آمد.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان: ۹۷ و ۹۸ دریافتی نداشتیم، ۹۹ رد تفاهم‌نامه نشده است/ تابلوی تئاترشهر بر فراز «تالار آفتاب» بالا برود

محمد یاقوت‌پور رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان سخنران بعدی بود.
یاقوت‌پور گفت: تیتروار عرض می‌کنم چون می‌دانم بعد از شش ماه همگی خواهان مطرح کردن دغدغه‌هایمان هستیم. بحث نخست تدوین اساسنامه است. پیشنهاد من این است که در طی این پروسه نمایندگانی از روسای انجمن‌ها در کنار اداره‌کل و انجمن هنرهای نمایشی کشور باشند چون ما دغدغه‌مندانه‌تر با ریز مسائل روبه‌رو هستیم.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان با تاکید بر این که «۹۷ و ۹۸ دریافتی نداشتیم و ۹۹ رد تفاهم‌نامه نشده است» گفت: موضوع بعدی که آقای درند نیز بر آن تاکید کردند مطالبات باقی‌مانده ما از سال ۹۶ است. ما در سال ۹۷ و ۹۸ دریافتی نداشتیم و در سال ۹۹ هنوز رد تفاهم‌نامه صورت نگرفته است. دوستانی روزانه، به حق، مطالبه‌گرانه با ما در تماسند، کسانی که باید در سال ۹۷ و ۹۸ از آن‌ها حمایت می‌کردیم. خواهش ما در نظر گرفته شدن دریافتی‌ای از سوی اداره‌کل هنرهای نمایشی برای این منظور است.  
یاقوت‌پور به لزوم بالا رفتن تابلوی تئاترشهر بر فراز «تالار آفتاب» اشاره کرد و گفت: «تالار آفتاب» در اهواز قابلیت تبدیل شدن به تئاترشهر را دارد و خواهشمندم استان‌هایی را که هنوز تابلوی تئاترشهر در آن‌ها بالا نرفته است مدنظر قرار دهید.
او با اشاره به مشابهت وضعیت اهالی تئاتر استان‌ها با کارگران روزمزد گفت: هنرمندان تئاتر استان‌ها مثل کارگران روزمزد هستند و حقوق ثابتی ندارند تا وقتی رویدادها تعطیل می‌شوند دریافتی‌ای داشته باشند. حفظ و پیوستگی رویدادها در کنار لزوم ادامه اجرای عمومی راه‌حل این مشکل است. فراموش نکنیم تئاتر می‌تواند در وانفسای اقتصادی نشاط را به جامعه برگرداند و ما می‌توانیم با تکیه بر همین قابلیت از منابع دیگر وزارتخانه‌ها برای تولید نمایش استفاده کنیم. این باید باور مدیران باقی وزارتخانه‌ها نیز باشد که تئاتر می‌تواند جامعه را از کسالت برهاند.
یاقوت‌پور همچنین تاکید کرد: خواهشمندم برای عقد تفاهم‌نامه سال ۹۹، حساب جاری انجمن‌ها فعال شود تا این مبلغ به صورت مستقیم در اختیار آن‌ها قرار گیرد.
 
رییس انجمن هنرهای نمایشی استان قزوین: آشنا و بصیرت بیش از ما بر مشکلات واقفند
کیوان حبیبی رییس انجمن هنرهای نمایشی استان قزوین نیز در سخنانی کوتاه گفت: از دوستان در اداره‌کل برای ایجاد فرصت دیدار سپاسگزارم. درد ما مشترک است و دکتر آشنا و مهندس بصیرت بیش از ما بر آن آگاه‌اند. سپاسگزارم و سراپا گوش.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان البرز: پلاتوهای‌مان آن قدر فرسوده است که حتی اجازه نشستن تماشاچیان به صورت یک در میان را هم نیافتیم

ندا قربانیان رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان البرز سخنران بعدی بود.
قربانیان در سخنانی موجز گفت: مشکلات در زیرساخت‌ها، بزرگترین مشکل این روزهای ماست. زمانی که جناب آشنا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز بودند پلاتوهایی ساختند که این روزها و بعد از گذر سالیان دراز فرسوده شده‌اند. به گونه‌ای که اداره بهداشت اجازه نشستن تماشاچیان حتی به صورت یک در میان را برای تماشای تئاتر در این مکان به ما نداد. آقای آشنا فرمودند باید از اجراهای عمومی حمایت کرد. زمانی که ما سالنی در اختیار نداریم چگونه اجرای عمومی داشته باشیم که بخواهیم از آن حمایت کنیم؟
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان البرز ادامه داد: ما به استانداری می‌رویم اما  متاسفانه حمایتی نمی‌شویم. تئاترشهر ما در اختیار انجمن نیست و در خصوص آن اختیاری نداریم.

قادر آشنا مطرح کرد: محفوظ بودن سهم هنرمندان استان از مبلغ تعلق‌گرفته احتمالی برای جبران آسیب‌های ناشی از کرونا/ واریز مبلغی برای جبران خلا سال‌های ۹۷ و ۹۸

قادر آشنا پیش از ادامه این جلسه، در پاسخ به آن‌چه مطرح شده بود گفت: ضمن تشکر از ابراز لطف و محبت دوستان باید به چند نکته کلیدی اشاره کنم.
آشنا با اشاره به واگذاری عنوان مسئول بررسی شرایط و ضرر و زیان‌های گروه‌ها و تماشاخانه‌های خصوصی در وضعیت کرونایی پیش‌آمده به اتابک نادری که در فروردین ۹۹ اتفاق افتاد، گفت: همان‌طور که می‌دانید در اداره‌کل هنرهای نمایشی، اتابک نادری مسئول این کار شد. او پیگیری کرد و لیست‌ همه کارهایی را که در حال اجرا بودند و متوقف شدند یا مجوز اجرا گرفته بودند به وزیر محترم تقدیم کردیم. مطمئن باشید هر مبلغی که برای این منظور اختصاص داده شود سهم استان‌ها قطعا محفوظ است.
مدیرکل هنرهای نمایشی با تاکید بر پیگیری واگذاری تئاترشهرها به انجمن‌ها گفت: من با مدیران‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها به صورت تک‌تک صحبت خواهم کرد و از وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز خواهم خواست که بر همراهی مدیران ادارات‌کل استان‌ها با هنرمندان تئاتر تاکید کنند. در خصوص موضوع تئاترشهرها و بهره‌مندی هنرمندان از این اماکن هم تلاش می‌کنیم ظرف یکی، دو ماه آینده جمع‌بندی و اطلاع‌رسانی‌ای انجام دهیم.  
آشنا با اشاره به درخواست روسای انجمن برای حضور در جلسه تنظیم اساسنامه ادامه داد: پیشنهاد دوستان برای حضور نمایندگانی از انجمن‌ در جلسه تنظیم اساسنامه را بررسی خواهم کرد تا حداقل یک یا دو نفر به نمایندگی از روسای شعب انجمن هنرهای نمایشی در این جلسه حضور داشته باشند. تلاش می‌کنیم هر آن‌چه تصویب می‌شود بر ارتقا جایگاه انجمن هنرهای نمایشی و بقا و دوام آن صحه بگذارد.
مدیرکل هنرهای نمایشی با اشاره به عدم اطلاع از محقق نشدن تفاهم‌نامه در سال ۹۷ و ۹۸ گفت: در لیست بدهی‌های من آن‌چه در خصوص سال‌های ۹۷ و ۹۸ مورد اشاره شما قرار گرفت وجود نداشت اما متهعد می‌شوم و از جناب بصیرت درخواست می‌کنم مبلغی را برایتان واریز کنند. اگر مطالبات آن دو سال در لیست  من وجود داشت و مابه‌ازای آن مبلغی می‌گرفتم مسلما تقدیم‌تان می‌کردم. از جناب بصیرت می‌خواهم برای جبران این عدم اطلاع مبلغی را برایتان واریز کنند که جزو تفاهم‌نامه سال ۹۹ نیست و جدا از آن است. ۱۰ میلیون تومانی که برایتان واریز شده است و این مبلغ که واریز می‌شود جزو تفاهم‌نامه ۹۹ نیست و بحثی جداست.  

رییس انجمن هنرهای نمایشی استان سمنان مطرح کرد: پیشنهاد به استاندار برای تشکیل صندوق حمایت از تولیدات هنری

احمد مرادی‌‌حقیقی رییس انجمن هنرهای نمایشی استان سمنان سخنران بعدی بود.
مرادی‌‌حقیقی گفت: پیشنهادی به استاندار داده‌ایم که شاید قابل اجرا باشد؛ پیشنهاد ایجاد صندوق حمایت از تولیدات هنری به گونه‌ای که استانداری بر آن نظارت کند و تولیتش بر عهده اداره‌کل یا انجمن باشد.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان تهران: برای مشخص شدن رابطه و نسبت انجمن با اداره‌کل مرام‌نامه می‌خواهیم
 
حمیدرضا صفار رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان تهران سخنران بعدی بود.
صفار گفت: دو موضوع را کوتاه عرض کنم. ما سال‌هاست در این گونه جلسات شرکت می‌کنیم. هر کدام از روسای انجمن با مدیران‌کل بسیاری کار کرده‌اند و می‌دانند نبود مرام‌نامه‌ای مشخص موجب می‌شود وظایف و تکالیف انجمن در قبال اداره‌کل و اداره‌کل در قبال انجمن نامشخص باشد به گونه‌ای که با تغییر یک مدیر همه چیز از ابتدا تا انتها متحول می‌شود خصوصا اگر مدیرکل از نهاد امنیتی بیاید و اعتقادی به انجمن نداشته باشد. تاکید می‌کنم وارد دانستن این ایراد با تشکر و قدردانی از بسیاری مدیران‌کل همراه است.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان تهران در خصوص انتخابات انجمن هم گفت: برگزاری انتخابات انجمن پیرو نامه‌ای که فروردین ۹۹ ارسال شد ظاهرا ملغی شده است. درخواست ما این است که با توجه به تعطیلی بسیاری از فعالیت‌ها در شش ماه اخیر و این که فرصتی در اختیار نداشته‌ایم انتخابات‌مان به پایان سال موکول شود.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان مازندران مطرح کرد: تعیین سهم نمایشنامه‌نویسان استان از امکانات رایگان انتشارات نمایش جهت چاپ آثار

یاسر محمودی رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان مازندران نیز در سوالاتی که به صورت مکتوب ارسال کرد درخواست کرده بود «سهم نمایشنامه‌نویسان استان از امکانات رایگان انتشارات نمایش جهت چاپ آثار» مشخص شود.   

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان آذربایجان غربی مطرح کرد: اداره‌کل هنرهای نمایشی بداند هر نسخه‌ای که می‌خواهد برای تئاتر استان‌ها بپیچد لازم است ما را نیز در جریان بگذارد

امید خاک‌پور رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان آذربایجان غربی سخنران بعدی بود.
او گفت: ما با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی و مدیر آن مشکلی نداریم. مشکل ما اداره‌کل هنرهای نمایشی و نگاه از بالا به پایین آن و خواهش‌مان این است که وقتی می‌خواهید نسخه‌ای بپیچید بدانید که لازم است ما هم در جریان باشیم.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان آذربایجان غربی همچنین تاکید کرد: ما کلیت برنامه‌های شش ماه اول و دوم سال گذشته را برای انجمن هنرهای نمایشی کشور ارسال کردیم. دو کارمان در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر سال گذشته حضور داشت و با توجه به همسایه بودن‌مان با چند کشور، آثاری در سطح بین‌المللی اجرا کرده‌ایم.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی جنوب‌کرمان: جنوب‌کرمان محروم است

محمدالله توکلی رئیس انجمن هنرهای نمایشی جنوب‌کرمان هم در صحبت‌های کوتاهی گفت: عرض سلام و ادب خدمت زجرکشیده‌های تئاتر استانی. جنوب‌کرمان محروم است و حتی یک سالن با تجهیزات کامل ندارد.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان خراسان شمالی مطرح کرد: طول دوران حضور هر رئیس و هیئت‌رئیسه در انجمن، کم است

سخنران بعدی امین فرحی رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان خراسان شمالی بود.    
او با اشاره به کوتاه بودن زمانی که برای حضور هر رئیس و هیئت‌رئیسه در انجمن هنرهای نمایشی در نظر گرفته شده است گفت: دو سال کم است. در شرایط پیش رو نیز شش یا هفت ماه از این دو سال، عملا تعطیل بوده است. خواهش می‌کنم مدت زمانی که نتوانسته‌ایم کاری انجام دهیم به دوران تصدی‌مان اضافه شود. چون اگر اوضاع همین‌گونه پیش برود مدتی دیگر شاهد برگزاری انتخابات هستیم در حالی که هنوز هیچ کاری نکرده‌ایم.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان خراسان شمالی همچنین با ارائه پیشنهاد عقد تفاهم‌نامه با صداوسیما گفت: برای این که تئاتر از دل مردم نرود و راهی برای امرار معاش فراهم شود باید تفاهم‌نامه‌ای با صداوسیما امضا کرد تا هم هنرمندان راهی برای ارتزاق داشته باشند و هم جریان تئاتر قطع نشود.
فرحی همچنین گلایه کرد: هر خواسته‌ای که از اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان داریم پاسخ می‌شنویم پول که از تهران آمده است و به صورت پیوسته به این موضوع ارجاع‌مان می‌دهند که از تهران پول آمده است.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر مطرح کرد: اسفند، فروردین، اردیبهشت سه ماهی مناسب برای برگزاری انتخابات

 نفر بعد جهانشیر یاراحمدی رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر بود.
یاراحمدی صحبت‌های خود را خطاب به آشنا و بصیرت این‌گونه آغاز کرد: دوست داشتم حضوری خدمتتان برسم و سِمَت‌های جدید را تبریک بگویم.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر با اشاره به یادداشتی که در سال ۱۳۸۵ در نشریات سراسری منتشر کرده بود گفت: با شانیت انجمن هنرهای نمایشی آغاز می‌کنم. حرمت امامزاده را متولی‌اش نگه می‌دارد. تامل کنیم. در سال ۱۳۸۵ یادداشتی در نشریات سراسری خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت نوشتم. در آن‌جا اشاره کردم که بالاخره در کوچه ما هم عروسی می‌شود. اشاره کردم قدرت و قوام تئاتر استان‌ها، به آن‌چه هست ربطی ندارد، بلکه بسته به مدیرکل استان‌هاست. ممکن است استانی قدرت و قوام تئاتری خوبی داشته باشد ولی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی‌اش تئاتر را دوست نداشته باشد در نتیجه هیچ اتفاق خوبی رخ نمی‌دهد.
یاراحمدی به سابقه حضورش در انجمن هنرهای نمایشی و همکاری‌اش با دو خانم به عنوان مدیران‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اشاره کرد و گفت: من از سال ۱۳۹۳ در انجمن بوده‌ام. خوشحالم که در طول این مدت با دو خانم در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کار کرده‌ام که از روز اول می‌گفتند حرف اول و آخر را باید انجمن هنرهای نمایشی بزند و معتقد بودند حتی اگر مدیرکل هنرهای نمایشی نامه‌هایی برای آن‌ها می‌فرستد نخست باید ما را در جریان بگذارند.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر در خصوص زمان مناسب برگزاری انتخابات تصریح کرد: به جناب بصیرت پیشنهاد می‌دهم به سه ماهی که برای برگزاری انتخابات زمان مناسبی است توجه نمایند؛ اسفند، فروردین و اردیبهشت به دلایلی متعدد که می‌توانم خصوصی عرض نمایم سه ماه مناسبی برای برگزاری انتخابات در ادوار بعدی است.
یاراحمدی در خصوص سامانه ثبت گروه‌ها و آن‌چه حذف کارتابل انجمن هنرهای نمایشی از این سامانه نامید نیز تصریح کرد: روزی که سامانه ثبت گروه‌ها به شکل آزمایشی تست می‌شد من نیز حضور داشتم. این سامانه سه کارتابل داشت که یکی از آن‌ها حذف شد و آن کارتابل انجمن بود. من آن روز حضور داشتم. حذف کارتابل انجمن از سامانه ثبت گروه‌ها نشان‌دهنده زاویه نگاه برخی با نگاه جناب آشنا و بصیرت در خصوص دوام و قوام انجمن است.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر ضمن گلایه از پیامک‌های ایران‌تئاتر در خصوص میزان فعالیت پورتال‌های استانی گفت: این پیامک‌ها تفرقه‌افکنانه است و ایران‌تئاتر بداند بخش اعظم مخاطبش را مدیون فعالیت پورتال‌های استانی ست.
او تصریح کرد: ما ایثارگریم و هیچ‌کس در هیچ نهادی از ما نمی‌پرسد برای رفتن از این سوی استان به آن سوی استان از چه وسیله‌ای استفاده می‌کنید؟ کار ما عاشقانه است و دلی. پولی که من در طول پنج، شش سال اخیر وارد انجمن کرده‌ام، پنج، شش برابر پولی است که ارشاد به ما می‌دهد.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر با اشاره به خاطره‌ گلایه‌آمیزش از «بخش چهل سالگی انقلاب جشنواره سی و هفتم تئاتر فجر» گفت: فراموش نکنیم در بسیاری از استان‌ها کسانی هستند که در حوزه پژوهش درجه یکند. فراموش‌کاری‌ای که نمونه عمدی یا سهوی‌اش در «بخش چهل سالگی انقلاب جشنواره سی و هفتم تئاتر فجر» مشاهده شد و برایم سوال بود که وقتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همایشی برگزار می‌کند آیا باید در تمام طول آن در خصوص تهران صحبت کند؟! آیا نمی‌داند به عنوان مثال تا سال ۱۳۷۶ اداره‌کلش در استان بوشهر یک کلبه متعلق به خود نداشته است اما الان در هر نقطه از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین منطقه بین یک تا چهار سالن به نامش هست و این اگر تاثیرگذاری انقلاب نیست، چیست؟
یاراحمدی با تاکید بر لزوم حضور نمایندگی از شعب انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها برای تدوین اساسنامه گفت: تاکید می‌کنم حضور هنرمندان تئاتر استان‌ها می‌تواند کمک‌کننده باشد و تشکیل شورای مشورتی استان‌ها می‌تواند پیشبرنده بسیاری از اتفاقات باشد.
او در خصوص احتمال برگزاری جشنواره‌های استانی به صورت مجازی هم تصریح کرد: در خصوص برگزاری جشنواره تئاتر استانی به صورت مجازی جلسه‌ای با حسین مسافرآستانه دبیر سی و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر داشته‌ایم  و دغدغه‌مان هموار کردن این مسیر است.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر در پایان در خصوص برگزاری انتخابات به صورت آنلاین هم گفت: بهتر است دوستانی که سابقه برگزاری انتخابات به شکل حضوری را در کارنامه دارند طی جلساتی آسیب‌شناسانه بررسی نمایند که احتمال بروز مشکلات انتخابات حضوری در انتخابات آنلاین چه میزان است.  

رئیس انجمن هنرهای نمایشی منطقه آزاد اروند: مشکلات‌مان با اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند غیرقابل انکار است

حمید طالبی رئیس انجمن هنرهای نمایشی منطقه آزاد اروند سخنران بعدی بود.
او صحبت خود را این طور آغاز کرد: انجمن ما نوپاست و من دومین مسئول انجمن هستم.
طالبی که از نوع رابطه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند با انجمن هنرهای نمایشی این منطقه گلایه داشت تصریح کرد: من با ۱۰ ماه تاخیر رئیس انجمن شدم. ما آچمزیم. نه دفتر داریم، نه صندلی. پلاتو ساختند و ندادند. یک ریال واریز نمی‌کنند. مورد اهمیت نیستیم و فقط زمانی که می‌شنوند اندک مبلغی واریز شده است به سرعت به فاکتورسازی روی می‌آورند. من سردرگمم و دوستان بی‌انگیزه. صادقانه و ساده می‌گویم: ما نمی‌دانیم چه کنیم. به عنوان رئیس انجمن هنرهای نمایشی برای زدن یک نامه مشکل دارم و باید با هزینه شخصی خود به دفتر خدمات کامپیوتری مراجعه کنم. نمی‌دانستم با ۱۰ میلیونی که واریز شد چه کنم و قصدم اجاره اتاقی به عنوان محل انجمن بود. ما نه جایی داریم و نه جایگاهی. موقعیت ما مشابه گرهی کور است و چشم انتظاریم شما با تجربه طولانی‌تان در مدیریت و دوستان با تازه‌نفسی‌شان تمهیدی برای حلش بیندیشید.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی منطقه آزاد اروند تصریح کرد: سه سال است انجمن اروند افتتاح شده و بنده و دوستان همه کارها را از جیب پیش می‌بریم. من شاغل صداوسیما هستم و برای رساندن حرفم به گوش شما برنامه زنده را از نیمه رها کردم. تامین آن‌چه ما می‌خواهیم برای منطقه آزاد اروند در حد شوخی است اما این که چرا انجامش نمی‌دهند را نمی‌دانیم.

روایت رئیس انجمن هنرهای نمایشی کردستان از روابط حسنه با اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

فاتح بادپروا رئیس انجمن هنرهای نمایشی کردستان سخنران بعدی این ویدئوکنفرانس بود.
او صحبت‌های خود را با اشاره به دغدغه ثبت گروه‌ها آغاز کرد و گفت: گروه‌های ثبت‌شده و گروه‌های درحال ثبت به امان خدا رها شده‌اند و ما هیچ پولی به آن‌ها نداده ایم.
بادپروا تصریح کرد: در استان ما اتفاقات خوبی در حال شکل‌گیری است. از زمان حضور جناب آقای عبید رستمی در جایگاه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ۹ پلاتو ساخته شده است و در حال پیگیری ساخت پلاتوهایی دیگر هستیم.
او در پایان خطاب به آشنا گفت: شما از همه ما بیشتر می‌دانی تئاتر ایران، فقط تهران نیست.  
عبید رستمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان نیز با ابراز خوشحالی از حضور در این جمع، قادر آشنا را مدیری بادرایت برای عبور دادن تئاتر و اهالی‌اش از شرایط دشوار پیش‌رو دانست.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی گیلان مطرح کرد: پیشگیری از اعتراض آموزشگاه‌ها به ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی

سخنران بعد بهمن صادق‌حسنی رئیس انجمن هنرهای نمایشی گیلان بود.
صادق‌حسنی با تاکید بر لزوم صدور اجازه برای ورود شعب انجمن هنرهای نمایشی به بحث آموزش تصریح کرد: آموزش در انجمن‌های نمایش و برپایی کارگاه‌های تولید نمایش امری مغفول است. اعتراض آموزشگاه‌ها به ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص چرایی ورود انجمن هنرهای نمایشی به مبحث آموزش موجب دوری ما از این مهم شده است و تقاضامندیم تمهیداتی بیندیشید تا بتوانیم شاهد برگزاری کارگاه تولید نمایش یا پیگیری آموزش در شعب انجمن‌های هنرهای نمایشی باشیم.  
رئیس انجمن هنرهای نمایشی گیلان همچنین با اشاره به لزوم حمایت از پلاتوهای خصوصی گفت: حمیات از پلاتوهای خصوصی که با سرمایه‌های شخصی برپا شده‌اند وظیفه اخلاقی ماست.

جمع‌بندی مدیرکل هنرهای نمایشی

قادر آشنا در پایان ضمن ابراز امیدواری برای برگزاری جلسات فوق به صورت فصلی و این که مایل بود محمدرضا الوند مدیر هماهنگی تئاتر استان‌های اداره‌کل هنرهای نمایشی نیز در این جلسه حضور داشته باشد اما ترجیح داد به علت مراعات اوضاع جسمی او مزاحمتی برایش ایجاد نکند در خصوص اصلاح اساسنامه گفت: اصلاح اساسنامه کاری فرادستگاهی و در حال انجام است و تلاش می‌کنیم نظرات را نیز در خصوص آن گردآوری کنیم.
او در خصوص لزوم اطلاع مدیران‌کل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها از کمک‌های ارسالی به انجمن هنرهای نمایشی استان نیز گفت: ادارات‌کل باید در جریان کمک به انجمن قرار بگیرند. من خود مدیرکل بوده‌ام و اگر کمکی به انجمن می‌شد و اطلاع نمی‌یافتم آن را خلاف عرف می‌پنداشتم.
آشنا همچنین تصریح کرد: همه ما در استان‌ها کار کرده‌ایم، تئاتر استان را می‌شناسیم و دغدغه‌مان در خصوص آن جدی است. من و جناب بصیرت یک کار بیشتر نداریم و آن این است که از صبح تا شام به دنبال انجام کاری باشیم که بر عهده‌مان گذاشته شده است. ما معتقدیم هر چه انجمن‌ها قوی‌تر باشند تئاتر قوی‌تر می‌شود و بار عمده رویدادهای فرهنگی بر دوش انجمن‌هاست.  
مدیرکل هنرهای نمایشی در خصوص انتخابات انجمن نیز توضیح داد: شرایط حال حاضر شرایطی خاص است اما واقعیت این است که عده‌ای از هنرمندان و مدیران‌کل از وزارتخانه درخواست کرده‌اند که انتخابات برگزار شود و بر بروز بحث قوام و دوام و بالندگی در ادغام و عدم ادغام و انتخابی بودن تاکید داشته‌اند. تصمیم وزارتخانه نیز بر آن شد که اگر ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها می‌خواهند انتخابات را برگزار کنند مجاز به انجام آن باشند. ما نه تنها اصراری بر برگزاری انتخابات نداریم که پیشنهاد می‌کنیم الویت‌تان من نباشد اما چون برخی مدیران‌کل از معاونت هنری درخواست کرده‌اند، اگر بخواهند می‌توانند انجامش دهند.  
او در پایان گفت: پولی که قول دادم از سوی جناب آقای بصیرت واریز می‌شود و از همه شما بزرگواران که با حداکثر اهتمام تلاش می‌کنید سپاسگزارم.




مطالب مرتبط

فریاد بلند هنرمندان تئاتر مقابل تجاوز و ظلم رژیم صهیونیستی در قالب اجراهای «همپا تا اقصی»

گردهمایی بزرگ هنرمندان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین با زبان نمایش
فریاد بلند هنرمندان تئاتر مقابل تجاوز و ظلم رژیم صهیونیستی در قالب اجراهای «همپا تا اقصی»

گردهمایی بزرگ هنرمندان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین با زبان نمایش

هنرمندان عرصه هنرهای نمایشی سراسر کشور با برنامه‌ریزی و همراهی اداره کل هنرهای نمایشی امروز 29 مهر در حمایت از مردم مظلوم فلسطین نمایش اجرا می‌کنند.

|

در نخستین کارگاه نقد و بررسی جشنواره پانتومیم مطرح شد

ایده‌های خوب و لزوم توجه به تکنیک
در نخستین کارگاه نقد و بررسی جشنواره پانتومیم مطرح شد

ایده‌های خوب و لزوم توجه به تکنیک

دو عضو هیئت منتقدان دومین جشنواره بین‌المللی پانتومیم زنجان در نخستین کارگاه نقد و بررسی و تحلیل آثار با اشاره به ایده‌های خوب آثار از لزوم توجه به تکنیک در اجرای پانتومیم گفتند.

|

در نخستین کارگاه جشنواره بین‌المللی پانتومیم زنجان مطرح شد

استفاده سلیقه‌ای از موسیقی بومی در نمایش‌ آسیب‌زننده است
در نخستین کارگاه جشنواره بین‌المللی پانتومیم زنجان مطرح شد

استفاده سلیقه‌ای از موسیقی بومی در نمایش‌ آسیب‌زننده است

کیارش میرمحمدرضایی، مدرس موسیقی و آهنگساز فعال در حوزه هنرهای نمایشی  با بیان این‌که موسیقی می‌تواند بیان‌کننده هویت فردی و یا اجتماعی انسان‌ها باشد، گفت استفاده سلیقه‌ای و بومی از موسیقی در نمایش از آسیب‌زننده‌ترین موضوعات حوزه تئاتر است. 

|

نظرات کاربران