در حال بارگذاری ...
  • منتظر اتفاقات خوبی در تالار هنر باشید

    مدیر تالار هنر با اشاره به مشارکت چند نهاد برای تولیدات حرفه‌ای تئاتر کودک، تأکید کرد که در شش ماهه دوم سال شاهد یک هم‌افزایی خوب در عرصه تئاتر کودک و تالار هنر خواهیم بود.


    فرهاد جم:

    بعد از «همسران» دلم نمی‌خواست دیده شوم

    فرهاد جم بعد از ۳۴ سال حالا دوباره روی صحنه‌ای است که نخستین تجربه بازیگری خود را در آن به انجام رساند. او در این سی و اندی سال تجربه‌های گوناگونی را از سر گذرانده است ، گاه بسیار دیده شده و گاه، خودخواسته خلوت گزیده است.


    اولین تماشاخانه‌ای که در آن ملت و دولت کنار هم قرار گرفتند

    تکیه دولت برای اهل فرهنگ و هنر به عنوان یکی از نخستین تماشاخانه‌های ایران مطرح است ولی کارکرد این مکان، از زاویه دید برخی از پژوهشگران، فراتر از یک تماشاخانه است؛ تکیه دولت جزو اولین فضاهایی است که ایرانیان در آن، مشق دموکراسی کرده‌اند.


    رضا مردانی مدیرکل هنرهای نمایشی:‌

    پیگیر بازگشت جایگاه اداره کل به ساختار اداری تئاتر هستم

    مدیرکل هنرهای نمایشی ضمن انتقاد از تغییر جایگاه سازمانی اداره کل هنرهای نمایشی به «دفتر» توضیحاتی در این زمینه ارائه داد و یادآور شد پیگیر بازگشت جایگاه اداره کل به ساختار اداری تئاتر است.