
اسماعیل خلج، هنرمند پیشکسوت تئاتر، زبان اکثر نمایشنامههایش را برآمده از مردم جنوب شهر دانست که در فضاهای متفاوتی از جمله خانه، بازار، خیابان، قهوهخانه و ... روایت میشوند.
سیدعلی خوشرو، کارگردان و بازیگر ۲۰ ساله نمایش «من نوید نیستم!» که این روزها در کافهتریای چهارسو تئاتر شهر اجرا میشود، میگوید یکی از چالشهای اصلی در زندگی هر آدمی، دور شدن از اصل خود است که میتواند بسیار آسیبزا باشد.
جلیل اکبریصحت با اشاره به اینکه نمایش «رستاخیز عشق» به زندگی مولانا میپردازد، تأکید کرد «رستاخیز عشق» در ۱۴ پرده، مقاطع مهم زندگی مولانا را دنبال میکند. او همچنین درباره نقش تبلیغات در دیدن شدن آثار نمایشی گفت ما در تئاتر با بستر مشخص و تعیینشدهای برای تبلیغات مواجه ...
محمد شبدار، کارگردان نمایش «مجوز» با بیان اینکه در جهان پیراندللو مرز بین واقعیت و توهم درهممیآمیزد، گفت برای اجرای این اثر از واقعگرایی فاصله گرفتهایم.
حسین اصل عبداللهی، مدرس و کارگردان تئاتر با نقل این جمله هوسرل که «برای شناخت هر پدیدهای، باید آن را در پرانتز قرار بدهیم»، میگوید برای شناخت و گذاشتن ذات انسانی در بوته آزمایش، در نمایش «پرانتز باز انسان پرانتز بسته»، وجود و ماهیت انسان را در پرانتز قرار داده است.
غلامحسین دولتآبادی، کارگردان نمایش «مینیبوس» با بیان اینکه امروزِ ما همواره به گذشته وابسته است درباره نگارش نمایشنامههای تاریخی گفت در پرداختن به درامهای تاریخی باید از مصورسازی اجتناب کرد.