با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد
بزرگداشت روز ملی هنرهای نمایشی در تالار سنگلج

عباس صاحی وزیر فرهنک در تماشاخانه سنگلج

عباس صاحی وزیر فرهنک در تماشاخانه سنگلج

عباس صاحی وزیر فرهنک در تماشاخانه سنگلج

عباس صاحی وزیر فرهنک در تماشاخانه سنگلج

عباس صاحی وزیر فرهنک در تماشاخانه سنگلج

عباس صاحی وزیر فرهنک در تماشاخانه سنگلج

عباس صاحی وزیر فرهنک در تماشاخانه سنگلج

عباس صاحی وزیر فرهنک در تماشاخانه سنگلج

عباس صاحی وزیر فرهنک در تماشاخانه سنگلج
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در روز ملی هنرهای نمایشی و روزجهانی تئاتر فروردین در کنار مدیران و هنرمندان تئاتر، به تماشای اجرای نمایش «جعفرخان از فرنگ برگشته» در تالار سنگلج نشست .
به گزارش ایران تئاتر نمایش «جعفرخان از فرنگ برگشته» به کارگردانی رحمت امینی با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محمدمجتبی حسینی معاون هنری وزیر ارشاد، شهرام کرمی مدیرکل هنرهای نمایشی ، ارمغان بهداروند مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران،احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر تهران ،اصغر همت مدیر عامل خانه تئاتر، هنرمندان و علاقمندان تئاتر در روز ملی هنرهای نمایشی به صحنه رفت.
در مراسم آئین چراغ این نمایش اجرای نمایش ناظرزاده کرمانی و رحمت امینی به روی صحنه آمدند.ناظرزاده کرمانی ضمن گرامیداشت روز ملی هنرهای نمایشی و روز جهانی تئاتر، گفت: تئاتر باعث می شود فرهنگ جامعه فرهیخته شود. سرمایه گذاری برای تئاتر دراز مدت است و با پرورش افراد تحصیل کرده و فرهیخته، این سرمایه به جامعه باز می گردد.
وی گفت :من نام تئاتر را " هنر چراغ وآئینه گذارده ام " چرا که هم روشنگری می کند وهم آئینه وبازتاب جامعه است . هزینه ای که برای تئاتر می شود موجب می گردد که ما نسل بهتر وبا فرهنگ تر وکوشاتر وفهیم تر و انسانی تری را داشته باشیم ، دکترهای بهتر مهندسین بهتر و... این گونه آن هزینه ای که برای هنر تئاتر شده به همراه سودش به جامعه برمی گردد . امروز برای اینکه بدانند کشوری پیشرفته است یا نه به تعداد سالن های تئاتر و به رونق تئاتر درآن کشور نگاه می کنند .
در ادامه رحمت امینی گفت: زمانی من نمایشنامه قدیمی و ایرانی «جیجک علیشاه» را در تماشاخانه سنگلج به صحنه بردم و دکتر ناظرزاده بعد از تماشای اثر به من گفت که حتما راه اجرای نمایشنامه های ایرانی را ادامه دهم.
کارگردان نمایش «جعفرخان از فرنگ برگشته» افزود : من سعی کردم به نمایشنامه «جعفرخان از فرنگ برگشته» وفادار باشم. به نوعی من در این تجربیات خودم آثار تاریخی را مرمت کردم و نام حسن مقدم نابغه نمایشنامه نویسی ۱۰۰ سال پیش را زنده نگه داشتم.
بعد از این سخنان چراغ اولین اجرای نمایش توسط ناظرزاده کرمانی روشن شد.