در حال بارگذاری ...
...

محمدعلی ساربان بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما مطرح کرد

هنرمند بودن فقط به سیگار کشیدن و تِل زدن روی مو نیست

محمدعلی ساربان بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما مطرح کرد

هنرمند بودن فقط به سیگار کشیدن و تِل زدن روی مو نیست

محمدعلی ساربان گفت: هنرمند بودن فقط به سیگار کشیدن و تِل زدن روی مو نیست، هنرمند باید ساعت‌ها روی بدن، بیان و حس خود تمرین و کار کند و از شام و ناهار خود برای فراگیری و مطالعه هنر بزند.

به گزارش ایران تئاتر، محمدعلی ساربان که متولد 1326 و دانش‌آموخته دانشکده هنرهای زیباست، نمایش‌هایی چون «کلبه عمو تم»، «2341 روز»، «ترور»، «مردمان ماه»، «دایره گچی قفقازی»، «در حضور باد»، «ادیب شهریار»، «سلطان مار»، «باغ آلبالو»، «بیژن و منیژه»، «یوسف و زولیخا» و... را در کارنامه هنری خود دارد. 

این هنرمند پیشکسوت درباره کیفیت اجرای نمایش‌هایی که این روزها روی صحنه می‌روند، می‌گوید: «به استثنای بعضی نمایش‌های روی صحنه، دیگر اجراها، زیبایی و اصول هنری ندارند و می‌توان گفت خیلی سرسری شده‌اند.»

او با یادی از استادان دوران جوانی‌اش ادامه می‌دهد: «استادان ما مانند حمید سمندریان، بهرام بیضایی، اسماعیل شنگله در آموزش هنر بسیار سخت‌گیر بودند و دانشجویان و هنرآموزان نیز شیفته فراگیری هنر بودند، اما این شیفتگی دیگر حس نمی‌شود و باعث ضعف آثار شده است.»

ساربان با اشاره به بعضی‌ از هنرمندان نسل جدید، تاکید می‌کند: «هنرمند بودن فقط به سیگار کشیدن و تِل زدن روی مو نیست، هنرمند باید ساعت‌ها روی بدن، بیان و حس خود تمرین و کار کند و از شام و ناهار خود برای فراگیری و مطالعه هنر بزند. بسیاری از هنرجویان و هنرمندان جوان، نمایشنامه و کتاب نمی‌خوانند و این بدترین اتفاق درعالم هنر تئاتر است.»

بیشتر بخوانید:
بازیگری که پس از سکته، با تمرین‌های تئاتری حالش خوب شد