در حال بارگذاری ...
...

«چه کسی از ویرجینیاوولف می‌ترسد؟» تمدید شد

«چه کسی از ویرجینیاوولف می‌ترسد؟» تمدید شد

نمایش «چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد؟» به کارگردانی شیرین فرخنده‌نژاد که در خانه هنرمندان ایران روی صحنه است، تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه تمدید شد.

به گزارش ایران تئاتر، نمایش «چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد؟» نوشته ادوارد آلبی با کارگردانی شیرین فرخنده‌نژاد که از ۲۷ فروردین در تماشاخانه استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه رفته است، تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه تمدید شد.

میکاییل شهرستانی طراح و مشاور کارگردان این نمایش است و مرجان رزم‌آرا نیز متن آن را ترجمه و دراماتورژی کرده است.

در توضیح داستان «چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد؟» آمده است: «در این نمایشنامه شاهد کنش و واکنش‌های غیرعادی از سوی دو شخصیت اصلی‌تر نمایشنامه هستیم که چه در خلوت و چه در جمع ادامه می‌یابد‌. مدام و بی‌وقفه به یکدیگر می‌تازند و به کمک هم قصه‌ها و بازی‌هایی را طراحی می‌کنند که تنها نتیجه‌اش تحمل زندگی زناشویی آن‌هاست.»

در این نمایش الهام رضایی، علی کشوری، دلارام زرگر، شیما زادپور، میثم نیکخواه و مهدی ارجمند به ایفای نقش پرداخته‌اند.

سایر عوامل «چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد؟» عبارت‌اند از ندا رضایی (طراح پوستر و بروشور)، علی فرخنده‌نژاد (مدیر صحنه)، سارا رحیمی (منشی صحنه)، بابک حقی و بهادر باستان‌حق (عکاس).

«چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد؟» ساعت ۱۸:۳۰ در تماشاخانه استاد انتظامی به نشانی خیابان آیت‌الله طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی (فرصت سابق)، باغ هنر، خانه‌ هنرمندان ایران روی صحنه می‌رود.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.