در حال بارگذاری ...
...

هنرمندان از نمایش «شنگرف» گفتند

هنرمندان از نمایش «شنگرف» گفتند

هنرمندان تئاتر، سینما و رادیو پس از تماشای نمایش «شنگرف» در تئاتر شهر، از اجرای نمایشی ایرانی و عروسکی گفتند.

به گزارش ایران‌تئاتر، نمایش «شنگرف» که مدتی است به کارگردانی علی یداللهی در تالار سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود، در شب‌های اجرای خود، میزبان تعدادی از هنرمندان تئاتر، سینما و رادیو بوده است.

در ادامه مروری می‌کنیم بر آنچه این هنرمندان درباره تازه‌ترین کار علی یداللهی گفته‌اند.

شهرام مسعودی بازیگر و کارگردان تئاتر پس از دیدن نمایش «شنگرف» گفت: «امشب یک کار درست از آقای یداللهی دیدم. نمایشی درجه‌یک، خوش‌ساخت و خوش ریتم. این‌ها تعریف نیست واقعیت‌هایی است که باید درباره این نمایش گفت.»

او درباره نگاه علی یداللهی به داستانی از شاهنامه گفت: «نگاه نویسنده و کارگردان کار به موضوع سیاوش، نگاهی نو و مدرن است. البته در آخر ادای دینی به علاقه همیشگی‌اش یعنی نمایش‌های آیینی-سنتی و سیاه‌بازی هم داشت. از یداللهی انتظار می‌رفت که چنین کاری کند. نمایش را دوستش داشتم.»

او در پایان گفت: «چنین کارهایی شاید هر ده سال یک‌بار اتفاق بیفتد. فکر اولیه کار بسیار درخشان است و اجرای آن‌ هم توسط بهرام بهبهانی فوق‌العاده است. این اثر همراه با موسیقی دل‌چسب عبد آتشانی، یک کار ویژه و دلپذیر شده است.»

امیر زریوند بازیگر تئاتر و تلویزیون نیز پس از دیدن نمایش گفت: «علی یداللهی معمولاً کارهای سنتی و ایرانی تولید می‌کند. این بار رویکردی مدرن در نمایش داشته است. خیلی خوشم آمد و باید به بازیگرش تبریک بگویم که یک‌تنه آمد و 60 دقیقه کار را چرخاند. امیدوارم ازاین‌دست کارها بیشتر از یداللهی ببینیم.»

فرهاد مؤمنی بازیگر تئاتر نیز گفت: «خیلی وقت بود که چنین لذتی از دیدن نمایش نداشته‌ام. تبریک می‌گویم به کارگردان و بازیگر این نمایش و باید تبریک بگویم به آهنگساز و نوازنده که موسیقی به‌تمام‌معنا شنیدنی و درستی در این نمایش کار کرده‌اند. امیدوارم کارهای بیشتر و بهتری از این گروه و کارگردان ببینیم.»

آرزو افشاری مدرس و بازیگر تئاتر نیز که ازجمله میهمانان نمایش «شنگرف» بود، گفت: «یک کار بسیار فاخر در تالار سایه تئاتر شهر دیدم. به قدری هیجان‌زده‌ام به‌خصوص از شیوه اجرایی کار که اعتراف می‌کنم گاه‌گاهی سیر داستانی را از دست می‌دادم.»

او ادامه داد: «اولین بار بود که این نوع طراحی و کار با پارچه را در شیوه عروسکی پارچه‌ای می‌دیدم. بازی درخشان بازیگرش که نقش‌های متفاوتی را بازی کرد و نورپردازی خیلی خوب این نمایش که تمام این‌ها را در قالب یک نمایش روایی ایرانی به نمایش درمی‌آورد، دیدنی بود. افتخار من دیدن نمایش «شنگرف» بود و فکر می‌کنم این نمایش باید بارها و بارها دیده شود.»

حسین تفنگدار بازیگر و کارگردان تئاتر که نمایش «ورا نام تهمینه سهراب کرد» را در همین سالن و در ساعت دیگری اجرا می‌کند، گفت: «نمایش «شنگرف» اثر علی یداللهی را امشب تماشا کردم و بسیار لذت بردم از طراحی نور، طراحی صحنه و اجرای بازیگر توانمندش و روایت بسیار ساده و صمیمی آقای یداللهی. واقعاً نمایش جذابی است و بسیار خوشحالم که در تئاتر شهر نمایشی را تماشا کرده‌ام که متکی به شیوه‌های نمایش ایرانی است. شیوه‌های نمایش ایرانی چیزی است که به آن علاقه‌مندم و به آقای یداللهی و همکارانش خسته نباشید می‌گویم.»