محمود پاکنیت، بازیگر تئاتر و تلویزیون:
رئیس جمهوری پرتلاش و پرکار را از دست دادیم

محمود پاکنیت، بازیگر پرسابقه تئاتر و تلویزیون ایران درباره فقدان و شهادت سید ابراهیم رءیسی گفت متاسفانه رئیس جمهوری پرتلاش و پرکار را از دست دادیم.
به گزارش ایران تئاتر به نقل از هنرآنلاین، محمود پاکنیت، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه در حادثه سقوط بالگرد را تسلیت گفت.
محمود پاکنیت گفت: «متاسفانه رئیس جمهوری پرتلاش و پرکار را از دست دادیم. امروز به دلایل مختلف دچار یک بیثباتی شدهایم که از دست دادن سید بزرگوار ممکن است این بیثباتی را تشدید کند.»
او افزود: «زمانی که سرپرست خانواده یا مسئول یک کشور از دست برود، تمام خانواده به هم میریزد، رئیس جمهور نیز حکم پدر خانواده و جامعه را داشتند، چراکه جامعه و کشور بخش بزرگتر خانواده محسوب میشود و امروز پدر خانواده را از دست دادیم و زبانم از چنین رخداد تلخی قاصر است.»
این بازیگر تلویزیون ضمن آرزوی صبوری برای خانواده شهدای این حادثه و همسر و فرزندان شان، گفت: «امیدوارم روح شان شاد و جای ایشان در بهشت باشد. در این راستا از مسئولانی که پس از این حادثه ناگوار و در غیاب رئیسجمهور مسئولیت شان سنگینتر خواهد شد، قدردانی میکنم.»