در حال بارگذاری ...
...

آغاز پیش‌فروش بلیت «ترانه‌های تب»

آغاز پیش‌فروش بلیت «ترانه‌های تب»

پیش‌فروش بلیت نمایش «ترانه‌های تب» جدیدترین اثر گروه تئاتر «پوشه» از ۳ مهر آغاز می‌شود تا این اثر از ۸ مهر در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه برود.

به گزارش ایران تئاتر، ایوب آقاخانی نمایش «ترانه‌های تب: داستان‌های عبرت‌آموز برای خوابیدن کودکان امروز» را به عنوان بیست و هفتمین کار خود که با نگاهی به اساطیر تبای اقتباس آزاده شده است، از ۸ مهر در سالن ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌برد.

پیش‌فروش بلیت این اثر نمایشی از ساعت ۱۲ سه‌شنبه ۳ مهر در سایت تیوال آغاز می‌شود.

محسن بهرامی و سپیده نورصالحی بازیگران نمایش جدید گروه تئاتر «پوشه» هستند و درسا زرین، مهلا حسینی و سحر محمدزاده نیز نقش‌پوشان اساطیری این اثر را همراهی می‌کنند.

سینا ییلاق بیگی طراحی صحنه، مقدی شامیریان طراحی لباس، الهام صالحی طراح چهره‌پردازی، ارسلان آقاخانی طراحی گرافیک، محسن گودرزی طراحی حرکت، بردیا سراج آهنگسازی و طراحی جلوه‌های شنیداری، حسین خدارتی عکاسی و ساخت تیزر و تولید محتوای تبلیغاتی «ترانه‌های تب» را بر عهده دارند.

نمایش «ترانه‌های تب» با مدت‌زمان ۷۰ دقیقه، ساعت ۲۰:۳۰ اجرا می‌شود.