در حال بارگذاری ...
...

آغاز تور اجراهای استانی

«قضیه تفنگ چخوف» به کرمان رسید

آغاز تور اجراهای استانی

«قضیه تفنگ چخوف» به کرمان رسید

نمایش «قضیه تفنگ چخوف» برای ۲ روز در کرمان روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایران‌تئاتر، نمایش «قضیه تفنگ چخوف» به نویسندگی احسان بدخشان با کارگردانی اشکان پیردل‌زنده برای روزهای پنجشنبه و جمعه (هشتم و نهم آذر) در تالار فرهنگ و هنر کرمان روی صحنه خواهد رفت.

محمدعلی الحمد، مهران اکبری، سارینا مهدی‌نژاد، محمدعلی براتی، محمد معتضدی، درسا مهری، یگانه منصوری، سیاوش کریما، سارا عزیزی و سارا موسوی بازیگران این نمایش به ترتیب ورود به صحنه هستند.

«قضیه تفنگ چخوف» در دو سانس 18 و 20:30 دقیقه در کرمان روی صحنه خواهد رفت.

تهیه‌کنندگی اجرای کرمان این اثر را حسین ایرانمش و امیر جهان‌پیما از هنرمندان تئاتر کرمان برعهده دارند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «۹ تن از مشاهیر بزرگ جهان برای اولین بار در دنیای پس از مرگ با هم وارد مسابقه‌ای می‌شوند.»

این اثر نمایشی که از 16 مرداد تا 23 آبان به مدت 4 ماه در تئاتر هامون میزبان 9 هزار تماشاگر شد، قرار است به زودی در دیگر استان‌های کشور نیز روی صحنه برود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند.