در حال بارگذاری ...
...

شروع مجدد اجراهای مجموعه تئاتر شهر پس از ایام سوگواری

شروع مجدد اجراهای مجموعه تئاتر شهر پس از ایام سوگواری

مجموعه تئاتر شهر از امروز چهارشنبه ۱۸ تیر با ۵ نمایش «بر زمین می‌زدنش»، «آداب شکار روباه»، «داستان باغ‌وحش»، «پلکانی به‌سوی بهشت» و «زخم‌هایم را بو بکش» میزبان مخاطبان خواهد بود.

به‌ گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط‌عمومیِ مجموعهٔ تئاتر شهر، اجرای نمایش‌های تالارهای نمایشیِ این مجموعه پس از برگزاری ایام و مراسمات سوگواری محرم از امروز چهارشنبه ۱۸ تیر با ۵ نمایش آغاز خواهد شد.

بر اساسِ این گزارش، در تالار اصلیِ مجموعهٔ تئاتر شهر، نمایشِ «بر زمین می‌زدنش» به نویسندگی و کارگردانیِ علی شمس و با بازیِ دانیال‌ خیری‌خواه، سپاس‌ رضائی، امیر‌ باباشهابی، آرش‌ اشاداد، نواب‌ ثریا، سهیل‌ رجب و صالح حیدری، از یک‌شنبه ۲۲ تیرماه ساعت ۱۹:۳۰، با قیمت بلیت ۴۰۰ هزار تومان و مدت‌زمان ۹۰ دقیقه به صحنه می‌رود.
در خلاصهٔ نمایش این اثر آمده است: دو سه رندند که هوشیار‌دل و سرمستند، که فلک را به یکی عربده در رقص آرند.

در تالار چهارسوِ مجموعهٔ تئاتر شهر، نمایشِ «آداب شکارِ روباه» اجراهای خود را از چهارشنبه ۱۸ تیر مجدداً از سر می‌گیرد. نویسندهٔ این نمایش، ابراهیم عادل‌نیا و کارگردانیِ آن بر عهدهٔ محمد شاکری است. همچنین حکمت شیردل، احسان کمالی و آزاده حیدرزاده به‌عنوان بازیگرانِ این اجرا، هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به‌مدت ۶۰ دقیقه و با قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان روی صحنه می‌روند.
در خلاصهٔ نمایش این اثر آمده است: چادرِ آغامحمدخان قاجار در آتشِ انتقام خواهد سوخت، اما شعله‌ها بر تنِ چه‌کسی زبانه می‌کشد؟

در تالار قشقاییِ مجموعهٔ تئاتر شهر، اما دو نمایش «داستانِ باغ‌وحش» و «پلکانی به‌سوی بهشت» اجراهای خود را از چهارشنبه ۱۸ تیر آغاز می‌کنند.

نمایشِ «داستانِ باغ‌وحش» به نویسندگیِ ادوارد آلبی و کارگردانیِ خسرو خورشیدی است. مسعود سخایی و مسعود میرحسینی بازیگران آن هستند و تهیه‌کنندگیِ این اثر را نیز مسعود سخایی بر عهده دارد.
این نمایش از چهارشنبه ۱۸ تیر، هر روز ساعت ۲۰:۰۰ به‌مدت ۶۰ دقیقه و با قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان در تالار قشقاییِ مجموعهٔ تئاتر شهر اجرا می‌شود.
در خلاصهٔ این نمایش آمده است: داستان دربارهٔ جری، مردی تنها و به‌بن‌بست‌رسیده است که در سنترال پارک، پیتر را ملاقات می‌کند و به‌دنبالِ چرایی‌های زندگی است.

دومین تئاتری که در تالار قشقایی به صحنه می‌رود، نمایشِ «پلکانی به‌سوی بهشت» است که نویسندگی و کارگردانیِ آن را داریوش رعیت بر عهده دارد. نادر فلاح و پریزاد سیف در این اثر بازی می‌کنند و تهیه‌کنندگیِ آن نیز با نادر فلاح است.
این نمایش از چهارشنبه ۱۸ تیر، هر روز ساعت ۱۸:۰۰ به‌مدت ۶۰ دقیقه و با قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان در تالار قشقاییِ مجموعهٔ تئاتر شهر اجرا می‌شود.
در خلاصهٔ نمایش آمده است: در یک غروبِ سرد و غم‌انگیزِ پاییزی، دیدارِ مرگ و نویسنده به موقعیتی هستی‌شناسانه و در عین حال طنز منجر می‌شود.

 لازم به توضیح است که اجرای نمایشِ «زخم‌هایم را بو بکش» به نویسندگی و کارگردانیِ کاظم سلمانی به‌دلیلِ استقبال تماشاگران، تمدید و از کارگاهِ نمایش به تالارِ سایهٔ مجموعهٔ تئاتر شهر (از سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) منتقل شد.
این نمایش به تهیه‌کنندگیِ مدرسهٔ تخصصیِ بازیگری و کارگردانیِ پادمارت و به نویسندگی و کارگردانیِ کاظم سلمانی، که قرار بود تا جمعه ۲۰ تیرماه در کارگاه نمایشِ تئاتر شهر به اجرای خود پایان دهد، به‌دلیلِ استقبالِ مخاطبان، منتقدان، هنرمندان و تماشاگرانِ مجموعهٔ تئاتر شهر، تمدید و در تالار سایه ادامه پیدا کرده است.
بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته، این نمایش تا جمعه ۲۰ تیرماه ساعت ۱۹:۰۰ در کارگاه نمایش روی صحنه است و پس‌از آن از سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ساعت ۱۹:۳۰ در تالار سایهٔ مجموعه به اجراهای خود تا تاریخ ۸ مرداد ادامه می‌دهد.
در این پروژهٔ نمایشی، زانیار امانی، یلدا دهقانی، سعید واحدی، سحر سبزی، مصطفی خیرالهی، ملیکا مسن‌آبادی، امید فتحی، سیما صالحی، حامد عسگری‌زاده، آرزو خالقی و شیرین دلیرج بازی می‌کنند.
در خلاصهٔ این نمایش آمده است: کاراکترهایی از کشورهایی مختلف، پس از اینکه در کمپی نگهداری می‌شدند، متوجه می‌شوند که صاحبِ کمپ قصدِ ازبین‌بردنِ آن‌ها را دارد؛ پس تصمیم می‌گیرند که فرار کنند، اما...

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این آثار نمایشی می‌توانند به سایت تیوال، گیشه تئاتر و گیشه تئاتر شهر مراجعه کنند.