در حال بارگذاری ...
...

با حضور دولت‌آبادی، اکبرلو، امینی و پهلوانی

نشست علمی تخصصی آسیب‌شناسی نمایش خلاق برگزار می‌شود

با حضور دولت‌آبادی، اکبرلو،  امینی و پهلوانی

نشست علمی تخصصی آسیب‌شناسی نمایش خلاق برگزار می‌شود

جهاد دانشگاهی هنر با همکاری پژوهشکده‌ فرهنگ، هنر و معماری نشستی علمی-تخصصی پیرامون نمایش خلاق را با موضوع «بررسی وضع موجود و آسیب‌شناسی شیوه‌های آموزش نمایش خلاق به کودکان ۳ تا ۱۰ سال» برگزار می‌کند.

به گزارش ایران تئاتر عرفان پهلوانی، دبیر علمی نشست علمی-تخصصی «بررسی وضع موجود و آسیب‌شناسی شیوه‌های آموزش نمایش خلاق به کودکان 3 تا 10 سال» با اعلام این خبر افزود: در آغاز این نشست دکتر رحمت امینی مقاله‌ای را پیرامون «کاربرد مفهوم پداگوژی در نمایش خلاق» ارائه خواهد کرد و پس‌ازآن میزگردی در همین پیوند با حضور دکتر حسن دولت‌آبادی و منوچهر اکبرلو برگزار خواهد شد.
این نشست علمی-تخصصی ساعت 17 روز سه‌شنبه 14 دی 1395 در پژوهشکده‌ فرهنگ، هنر و معماری به نشانی تهران، تقاطع خیابان‌های انقلاب و برادران مظفر جنوبی، سالن آمفی‌تئاتر پژوهشکده‌ی فرهنگ، هنر و معماری برگزار می‌شود.
حضور هنرجویان، دانشجویان، مربیان و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر در این نشست آزاد است.