در حال بارگذاری ...
...

با حضور فرماندار شهرستان :

«دریا و دایره» در دشتی روی صحنه رفت

نمایش «دریا و دایره» نوشته ایوب آقاخانی به کارگردانی زهرا کشاورز در فرهنگسرای شهید شهریاری خورموج با حضور فرماندار این شهرستان و با استقبال هنرمندان و هنردوستان به روی صحنه رفت.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از بوشهر، رضا مقاتلی فرماندار دشتی با حضور در جمع هنرمندان تئاتر و علاقه‌مندان به این هنر مردمی به تماشای تئاتر «دریا و دایره» نشست.

وی ضمن اشاره به اینکه فرهنگ و هنر ریشه در هویت و اصالت یک ملت دارد گفت: در شهرستان دشتی تلاش خوهیم کرد تا با قرار گرفتن در کنار هنرمندان و حمایت‌های مورد نیاز به این هنر توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

فرماندار شهرستان دشتی با بیان این که همواره در کنار هنرمندان شهرستان هستیم، افزود: با توجه به اینکه با هنر بیگانه نیستم، دغدغه‌ی اهالی فرهنگ وهنر را به خوبی درک می‌کنم.

مقاتلی بر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و هنری و حمایت‌ از فعالیت‌های هنری از جمله برنامه‌هایی که در تعامل با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است، تاکید کرد و گفت: تلاش می‌کنیم زمینه بروز و ظهور بیشتر استعدادهای هنری در شهرستان دشتی را فراهم کنیم.

نمایش «دریا و دایره» نوشته ایوب آقاخانی و به کارگردانی زهرا کشاورز، از 2 تا 4 اردی‌بهشت 1404 با بازی: زهرا کشاورز، سلیمه نعیمی، ریحانه خواجه‌زاده، نرجس نادری زاده، عبدالنبی حیدری، حسن شنوا طبع، محمد علی حاجی‌پور، سید اشکان عطایی در فرهنگسرای شهید شهریاری شهر خورموج به روی صحنه رفت.