در حال بارگذاری ...
زندگی شاعر بزرگ ایرانی روی صحنه

طراحان نمایش «پروین» معرفی شدند

پریندخت عابدین‌نژاد، رضا مهدی‌زاده، ماریا حاجیها، رضا خضرایی و مهدی دوایی طراحان نمایش «پروین» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی شدند.

به گزارش ایران تئاتر، از جمله فعالیت‌های ماریا حاجیها به عنوان طراح چهره‌پردازی نمایش پروین علاوه بر دریافت جوایز متعدد می‌توان به آثار «می‌سی‌سی‌پی نشسته می‌میرد»، «جنایات و مکافات»، «پروژه موسیقایی سی»، «ریچارد»، «گرگاس‌ها»، «فرانکنشتاین»، «آبی مایل به صورتی»، «سقراط» و ... اشاره کرد. وی همچنین عضو رسمی انجمن گریم و ماسک خانه تئاتر و خانه سینماست.

پریدخت عابدین نژاد دانش‌آموخته‌ طراحی مد و لباس مدرسه‌ برایتون بریتانیا است که فعالیت خود را از سال ۱۳۷۷ آغاز کرده و با بیش از ۶۰ نمایش در مقام طراح لباس همکاری داشته است. همچنین وی برنده تندیس و دیپلم افتخار بهترین طراحی لباس از سوی هییت داوران کانون ملی منتقدان تئاتر در نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر شده است.

رضا مهدی‌زاده، عضو هییت علمی دانشگاه هنر تهران، مدیر گروه کارشناسی ارشد پردیس دانشگاه تهران و طراح صحنه تئاتر ، طراحی صحنه بیش از اثر نمایشی نظیر «باغ دلگشا»، «سقراط»، «فاوست»، «فلوت سحرآمیز»، «اپرای هانسل و گرتل»، «ریچارد» و فیلم‌ها و سریال‌های «صحنه‌زنی»، «گیسو»، «کارگر ساده نیازمندیم» را بر عهده داشته است؛ همچنین حضور در بیش از ۱۲ فستیوال بین‌المللی هنرهای نمایشی از جمله روسیه، پرتغال، آلمان، انگلستان و ... در کارنامه‌ی کاری‌اش به چشم می‌خورد.

رضا خضرایی طراحی نور بیش از ۱۵۰ اثر نمایشی را برعهده داشته است و در کارنامه کاری او همکاری با کارگردانانی چون همایون غنی‌زاده، نادر برهانی مرند، منیژه محامدی،  افسانه ماهیان، خیرالله تقیانی پور، کوروش نریمانی، ناصح کامکاری، اسماعیل خلج، حسن باستانی، شهرام کرمی و ... به چشم می خورد. وی نامزد بهترین طراحی نور در چهلمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر شده است.

مهدی دوایی، طراح گرافیک که بیش از ۲۰۰ طراحی پوستر و مدیریت هنری در کارنامه‌ی کاری خود دارد، عضو هییت داوران جشنواره‌های متعدد بین‌المللی بوده و نمایشگاه‌های متعددی در کشورهاس مختلفی برگزار کرده است. او همچنین مدیر هنری سی و نهمین و چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر بوده است.

نمایش «پروین» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی و تهیه کنندگی داود نامور از اوایل خرداد ماه در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.




مطالب مرتبط

گفت‌وگو با سیدعلی موسویان، کارگردان نمایش «کان‌لم‌یکن»

نویسنده هوشمند حرف روز جامعه را به تماشاگر منتقل می‌کند
گفت‌وگو با سیدعلی موسویان، کارگردان نمایش «کان‌لم‌یکن»

نویسنده هوشمند حرف روز جامعه را به تماشاگر منتقل می‌کند

سیدعلی موسویان، نویسنده، بازیگر و کارگردان نمایش «کان‌لم‌یکن» می‌گوید به نظر من نویسنده هوشمند کسی است که در کنار پرداختن به موضوعات مختلف، حرف روز جامعه را به تماشاگر منتقل کند.

|

در نشست خبری نمایش «روال عادی» مطرح شد

مجید مجیدی: وظیفه ماست که از تئاتر حمایت کنیم
در نشست خبری نمایش «روال عادی» مطرح شد

مجید مجیدی: وظیفه ماست که از تئاتر حمایت کنیم

مجید مجیدی کارگردان مطرح سینما در مراسم رونمایی از پوستر و نشست خبری نمایش «روال عادی» گفت وظیفه ما این است که از تئاتر حمایت کنیم. ما به تئاتر مدیون هستیم و حمایت امروز ما از تئاتر به نوعی خمس و زکاتی است که باید پرداخته شود. ما در دهه ۶۰ از تئاتر کوچ کردیم و به سینما رفتیم.

|

در گفت‌وگو با کاوه مهدوی مطرح شد

«آبی‌گونه»؛ نمایشی با محوریت اخلاق با پرهیز از کلیشه‌ و شعار
در گفت‌وگو با کاوه مهدوی مطرح شد

«آبی‌گونه»؛ نمایشی با محوریت اخلاق با پرهیز از کلیشه‌ و شعار

کاوه مهدوی، نویسنده و کارگردان نمایش «آبی‌گونه» می‌گوید، بسیاری از مسائل  و موضوعات در شخصیت و فرهنگ ما نهادینه شده است و موفقیت یک اثری هنری در پرهیز از پرداخت شعارگونه و دوری از کلیشه‌های مرسوم است.

|

گفت‌وگو با مرتضی کوهی، نویسنده و کارگردان نمایش «پس از»

جایی که آرامش درگیر چالش‌های عجیب می‌شود؛ هنر  همان کشتی نجات‌دهنده است
گفت‌وگو با مرتضی کوهی، نویسنده و کارگردان نمایش «پس از»

جایی که آرامش درگیر چالش‌های عجیب می‌شود؛ هنر همان کشتی نجات‌دهنده است

مرتضی کوهی، نویسنده و کارگردان نمایش «پس از» با بیان اینکه در این اثر به جنبه رهایی‌بخش و نجات‌دهنده هنر تاکید دارد، گفت جایی که فضا متلاطم است، جایی که آرامش درگیر چالش‌های عجیب می‌شود؛ هنر همان کشتی نجات‌دهنده و همان ریسمان محکمی است که می‌توان به آن متوسل شد.

|

نظرات کاربران (1)