در حال بارگذاری ...
...

همراهی تئاتر کشور با عزاداران اربعین حسینی

همراهی تئاتر کشور با عزاداران اربعین حسینی

کاظم نظری: حدود 1400 سال از آن واقعه بس غمبار و دهشتناک می‌گذرد، واقعه‌ای که در آن فرزند دختر پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، به همراه یاران اندکش توسط اشقیا به فجیع‌ترین شکل به شهادت رسیدند و خون پاک‌شان بر زمین ریخته شد. در تمام سال‌های پس از  عاشورا، یزیدیان در دوره‌ها و اعصار گوناگون، هرچه در توان داشتند به کار گرفتند تا نه تنها راه حسین علیه‌السلام فراموش شود، بلکه حتی نشانی از قبر مطهر حسین‌بن علی باقی نماند اما مگر چراغی که به فرمایش رسول اکرم (ص) «چراغ هدایت» است، خاموش شدنی است و مگر «کشتی نجات» به گِل نشستنی است؟!

آری قبر مطهر سیدالشهدا را بارها به آب بستند و شخم زدند و ویران کردند، موانع بسیار بر سر راه زوار «خون خدا» گذاشتند، دست‌ها قطع کردند و سرها بریدند اما حرارت عشق حسین (ع) در دل‌ها سرد نشد که نشد و این سنت خداوند باری تعالی است و فرموده نبی مکرم اسلام که فرمود از شهادت حسین (ع) حرارتی در قلوب مومنین ایجاد می‌شود که هرگز سرد نمی‌شود و ما امروز پس از قرن‌ها، هنوز جلوه‌های این حرارت و اعتقاد راسخ به راه حسین (ع) و نور هدایت و کشتی نجات بودن سید شباب اهل‌الجنة را در اجتماع پرشکوه اربعین شاهدیم. اجتماعی چند میلیونی از عشاق و دلدادگان مکتب اسلام ناب محمدی و زائران حسین‌بن‌علی علیه السلام؛ همان حسینی که همه چیز خود را، یاران و اصحاب وفادارش، برادران و فرزندان و حتی شیرخواره‌اش را فدای آیین ناب محمدی (ص) و احیای سنت پیامبر و ارشاد امت و زنده کردن امر به معروف و نهی از منکر کرد و خون پاک قلب مطهرش را بذل کرد تا انسان‌ها برای همیشه زمان، حجتی برای رهایی از گمراهی و ضلالت و حیرت داشته باشند و این‌گونه بود که خون حسین علیه‌السلام ، ثارالله شد و دمی از جوشش باز نایستاد، تا از جوشش این خون مقدس، هر آن انسانیت جان تازه بگیرد.

اداره‌کل هنرهای نمایشی، امسال، در کنار موکب‌های عزاداری در استان‌های مرزی، 250 اجرای نمایشی را پیش چشمان راهپیمایان و زائرانی که راهی کربلا بودند، شکل داد.

همچنین، برای پیاده‌روی جاماندگان اربعین در تهران (از میدان امام حسین تا حرم عبدالعظیم حسنی)، چهار موکب سیار با حضور 150هنرمند از سراسر ایران اسلامی، آیین‌های عاشورایی را اجرا کردند که با استقبال بی‌نظیر عزادران حسینی روبرو شد؛ اجر این اقدام نیکو، برای همه هنرمندان خوب کشورم.