در حال بارگذاری ...
...

در گفت‌وگو با وحید لک مطرح شد

موسسه شدن انجمن‌‌های نمایش، فرصت خوبی برای درآمدزایی تئاتر استان‌هاست

وحید لک، موسسه شدن انجمن‌های نمایش کشور را فرصت خوبی برای به درآمدزایی دانست چراکه هیئت مدیره می‌توانند از طریق ایجاد کارگروه تجاری و اقتصادی برای حمایت از هنرمندان، گام‌های مؤثری بردارند.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در سیستان و بلوچستان، اولین مجمع انتخابات هیئت مدیره موسسه هنرهای نمایشی استان سیستان و بلوچستان 25 تیر در تالار گفت‌وگو فرهنگسرای جوان زاهدان برگزار شد.

وحید لک در حاشیه برگزاری این انتخابات، گفت: «تدوین اساسنامه جدید انجمن هنرهای نمایشی کشور به‌تازگی تکمیل شده و در این دوره با کمترین اشکال برای انجام انتخابات هیئت‌مدیره انجمن‌های نمایش سراسر کشور ابلاغ شد و انتخابات سیستان و بلوچستان اولین انتخابات خود را با اساسنامه جدید برگزار کرد.»

او افزود: «با موسسه شدن انجمن‌ها، مسائل مالی و مالیاتی یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید به‌درستی مدیریت و اداره شود؛ بنابراین با توجه به اهمیت این موضوع باید هیئت‌مدیره جدید اطلاعات کافی درمورد مسائل مالی و مالیاتی داشته باشد و برای آشنایی انجمن‌ها، حسابدار انجمن هنرهای نمایشی کشور به‌عنوان مشاور در کنار آن‌ها خواهد بود.»

لک گفت: «برخی استان‌ها از جمله استان یزد با موسسه شدن انجمن نمایش توانستند به درآمدزایی خوبی برسند؛ بنابراین اعضای هیئت‌مدیره جدید سیستان و بلوچستان هم می‌توانند از طریق ایجاد کارگروه تجاری و اقتصادی برای حمایت از هنرمندان، گام‌های مؤثری بردارند و مشکلات سالن‌های نمایشی را نیز برطرف کنند.»

مسئول استانهای انجمن هنرهای نمایشی کشور افزود: «هنرمندان نباید مجمع عمومی را کم بشمارند چراکه این مجمع قدرت بالایی دارد و در صورت عدم رضایت هنرمندان از عملکرد هیئت‌مدیره جدید، می‌توانند درخواست برگزاری مجدد مجمع را بدهند، اما در وهله اول باید همین مجمع را باور داشته باشند و حداقل سه تا شش ماه به آن‌ها فرصت دهند.»

او در پایان گفت: «تئاتر فعال‌ترین بخش هنر در تمام استان‌هاست اما بااین‌وجود هنرمندان نباید فقط به ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها متکی باشند و باید با تکیه بر توان خود تئاتر استان را بهبود بخشند و با موسسه شدن انجمن‌ها تحقق این اهداف دور از دسترس نخواهد بود.»