از گرامیداشت روز دانش آموز تا اجرای تئاتر در شهرها و روستاهای همدان

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 3

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 2

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 4

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 5

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 6

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 7

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 8

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 9

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 10

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 11

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 12

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 13

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 14

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 15

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 16

گرامیداشت روز دانش آموز در دومین روز جشنواره تئاتر کودک و نوجوان-همدان 17
دومین روز از برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان با گرامیداشت روز دانشآموز و اجرای تئاتر در شهرها و روستاهای همدان همراه بود.
به گزارش ایران تئاتر، دومین روز از برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان یکشنبه سیزدهم آبان ماه همزمان با روز دانشآموز برگزار شد.
سیدجواد هاشمی به نمایندگی از این جشنواره با حضور در منزل یک شهید والا مقام، یاد او را گرامی داشت.
در تالار اصلی «مجتمع فرهنگی هنری شهید آوینی»؛ نمایش «حکایت لوطیان مرد رند» به نویسندگی یدالله آقاعباسی و کارگردانی کیوان حبیبی از قزوین و در پلاتو «مجتمع فرهنگی هنری شهید آوینی» نمایش «راز پیشونی سفید» به نویسندگی سید جواد رحیمزاده و کارگردانی سید معصومه زیوری حسینیپور از همدان به اجرا رسید.
تالار«فجر» نیز میزبان نمایش «دایناسوری به نام IGU» به نویسندگی و کارگردانی کولتسوو دیمیتری از کشور روسیه بود که با استقبال بسیار تماشاگران در دو سانس مواجه شد.
در سالن «مهدیه» نمایش «شنگول و منگول» به نویسندگی و کارگردانی غریب منوچهری از اردبیل به اجرا رسید.
در تالار اصلی مجتمع فرهنگی هنری«بوعلی سینا» نیز نمایش «افسانه من درآوردی حوشن و فورتی برید» به نویسندگی و کارگردانی امیربهبودنیا از شیراز و در پلاتو عبادی مجتمع فرهنگی هنری بوعلیسینا نمایش «پدر چوب» به نویسندگی و کارگردانی مجید کیمیاییپور از اصفهان پیشروی مخاطبان کودک و نوجوان شهر همدان قرار گرفت.
در پلاتو«عین القضات» همچنین نمایش «رباتها هم احساس دارند» به نویسندگی و کارگردانی لیدا وعیدی از تهران اجرا شد.
در محوطه مجموعه فرهنگی هنری «عین القضات» و محوطه مجتمع فرهنگی «شهید آوینی»، «نقل سوگ سیاوش» با کارگردانی آلیسا جهانیوقار از همدان، نمایش«رسم وفا» به نویسندگی راضیه پاشایی و کارگردانی فاطمه جلیلی معز از همدان، «نقل فرود سیاوش» با کارگردانی اسما بختیاری از همدان اجرا شدند.
پنج اثر نمایشی در هشت شهر استان همدان به صحنه می روند
پنج اثر نمایشی در روزهای برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در قالب بخش شهرستانهای این دوره از جشنواره در شهرهای فامنین ، ملایر، نهاوند، اسدآباد، تویسرکان، درزگین و رزن، بهار اجرا میشود.
نمایش «ریرا و ربو» به کارگردانی عصمت سخاییان، نمایش « موش شهری و راز ناهار گمشده» به کارگردانی پری بارانی، نمایش «خفاش دیوانه» به کارگردانی نگار نادری، نمایش «غول آشغال خور و پاکبان شجاع» به کارگردانی مهدی کوثری ، نمایش «پیتزا قورمهسبزی» به کارگردانی رضا روان عنوان آثار نمایشی هستند که در بخش اجراهای شهرستانهای بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان روی صحنه میروند.
لذت تماشای تئاتر در روستا با تماشاخانههای سیار
همزمان با برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان سه اثر نمایشی در تماشاخانههای سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان میزبان کودکان و نوجوانان علاقهمند تئاتر در روستاهای استان همدان میشود.
همچنین از روز گذشته، پخش زنده شبکه استانی همدان، شبکه پویا و نهال از جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان آغاز شده است. رادیو جشنواره نیز هر روز به طور زنده از شبکه رادیویی نمایش پخش میشود.
نمایشهای «ماجرای گله من» به کارگردانی امیرمحمد انصافی، «بچه زرنگ» به کارگردانی مجید نصیری و «یک موجود عجیب» به کارگردانی پویا شش پری آثاری هستند که طی روزهای برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در تعدادی از روستاهای استان همدان پیش روی کودکان و نوجوانان روستایی قرار میگیرد.
بیست و نهمین «جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان» به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران تا 17 آبان ماه سال 1403 با شعار «تئاتر گفت و گوی بدون مرز» و با هدف «تقویت هم دلی و همراهی ، رشد و آگاهی واعتماد به نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهرتاریخی همدان برگزار خواهد شد.
تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و ارتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان است.
گزارش: علی کیهانی
عکس:ایمان حامیخواه، سعید میر زینالعابدینی