دختران افغان، سیمرغ را به پرواز درآوردند

نمایش «آ» به نویسندگی و کارگردانی مصطفی جنتی درتماشاخانه سیمرغ روی صحنه رفت.
به گزارش ایران تئاتر، اجراهای نمایش «آ»، به نویسندگی و کارگردانی مصطفی جنتی و بازی آوا نظری، فائزه جعفری، صادق داورزنی، ریحانه قزوینی آغاز شد.
این نمایش که با نگاهی به مشکلات اجتماعی زنان و دختران افغان و مشکلات پیرامونی آنان در جامعه و با نگاهی جهانشمول به رنجهای زنان در جایجای جهان به نگارش درآمده، در سالن سیمرغ بنیاد بیدل دهلوی به روی صحنه رفت.
عوامل این نمایش عبارتاند از؛ مشاور هنری: محمودرضا رحیمی، تهیهکننده: مصطفی جنتی، دستیار کارگردان: طاها سردوز، عکاسان: کورش برزی، شیما عبدالوند، مدیر صحنه: مرتضی جنتی، طراح صحنه و دکور: علی ساسانینژاد، مجری دکور: آذین گرکانی و صالح دهقانی، لباس: مریم صادقی، گریم: فاطمه ویدافر، نور: صالح دهقانی، موسیقی: عباس عامری، گرافیست: مهدیه صالحانی، مدیر روابط و رسانه: امیر پارسائیانمهر هستند.
در خلاصه این نمایش از زبان کارگردان آمده است: «آوازی برای سوگواری مادرم آماده کرده بودم، اما یادم نمیآید چه بود طنینش، چه بود؟ چه بود آن آواز که جان برایش دادم؟؟؟»
اجراهای نمایش «آ» از روز یکشنبه ۲دیماه ساعت ۲۰:۴۵ در بنیاد بیدل دهلوی به آدرس؛ خیابان طالقانی، خیابان موسوی شمالی، ضلع شرقی پارک هنرمندان، خیابان استاد ممیز آغازشده و علاقهمندان به تهیه بلیت و تماشای این نمایش میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.