در حال بارگذاری ...
...

برای نخستین بار در برادوی؛

بازیگر برنده جایزه اسکار و گلدن گلوب در نمایش «شیکاگو» روی صحنه می‌‎رود

برای نخستین بار در برادوی؛

بازیگر برنده جایزه اسکار و گلدن گلوب در نمایش «شیکاگو» روی صحنه می‌‎رود

میرا سوروینو، بازیگر برنده جایزه اسکار، گلدن گلوب(انتخاب منتقدان) برای فیلم «آفرودیت توانا»، در برادوی در نمایش «شیکاگو» روی صحنه می‌رود.


 


به گزارش ایران تئاتر، میرا سوروینو ماه آینده برای نخستین بار در «برادوی» در اجرای نمایش موزیکال «شیکاگو» حضور خواهد داشت. او قرار است نقش «راکسی هارت» را از  پانزدهم سپتامبر  برای مدت محدودی  تا تاریخ  دوم نوامبردر نمایش موزیکال «شیکاگو» در سالن تئاتر امبسدور اجرا کند.

سوروینو اخیرا در سریال «دره درخشان» و «داستان جنایی آمریکا: استیضاح» نقش‌آفرینی کرده است.

سوروینو در بیانیه‌ای در واکنش به حضورش در برادوی گفت: «از کودکی آرزو داشتم در یک نمایش موزیکال برادوی آواز بخوانم. پیوستن به نمایش شیکاگو، چنین نمایش افسانه‌ای و چنین بازیگران فوق‌العاده‌ای که در گذشته و حال حضورداشتند، به معنای واقعی کلمه رویایی است که به حقیقت پیوسته است!»
داستان طنز نمایش در رابطه فساد سیاسی در بخشی از دادگاه جنایی به نام «مسائل جنایی افراد مشهور» است.

نمایش «شیکاگو» با آهنگسازی جان کاندر و ترانه‌سرایی آن فرد اب از سال 1996 در برادوی اجرا شده است. نمایش برگرفته از متنی از  فرد اب و باب فوس است. کارگردانی این اجراها را  والتر بابی برعهده خواهد داشت.